transport marfa

MENU

NAFSA 2019 - annual conference and expo: global leadership, learning and change

Logitrans România - Transport marfă

Washington DC USA, 2019 – alături de Consiliul Național al Rectorilor din România. În perioada 26 – 31 mai 2019 a avut loc la Washington DC, USA, conferința și expoziția anuală NAFSA, cel mai prestigios eveniment internațional din domeniul educației și învățământului superior, la care au participat peste 3500 universități și instituții din domeniul educației din peste 100 țări. România a fost reprezentată la acest eveniment prin Consiliul Național al Rectorilor, cu o delegație formată din rectorii universităților românești și reprezentanți ai altor instituții din domeniul educației. Standul expozițional al delegației noastre, sub deviza Study in Romania, un numar de 24 universități participând la acest eveniment. Principalele obiective ale delegației române fiind creșterea vizibilității și atractivității României ca oportunitate pentru studii universitare.

Logitrans România și-a adus contributia la acest proiect prin organizarea serviciului de logistică și transport pentru standul expozițional, mobilierul aferent și materialele publicitare. Aceste bunuri fiind expediate prin intermediul serviciului de transport aerian cargo, cu încărcare de pe Aeroportul Internațional Henry Coandă, Otopeni, având ca destinație de descărcare Baltimore Washington International Thurgood Marshall Airport și mai departe, prin serviciul airport-to-door până la destinația finală Walter E. Washington Convention Center, Washington DC, locul de desfășurare a acestui eveniment. Ca parte integrantă a serviciului de logistică, clientul a beneficiat din partea Departamentului de Transport Aerian Cargo al Logitrans România inclusiv de consiliere în obținerea documentelor vamale necesare acestui transport.

Date fiind locația de livrare și programul impus de organizatorii evenimentului, transportul a fost monitorizat de către departamentul de transport aerian cargo, pentru a ne sincroniza serviciul de transport cu echipa de creație și asamblare din cadrul delegației române, astfel încât aceștia să beneficeze de timpul necesar organizării standului expozițional.

Pentru returlui mobilierului, acest proiect a fost preluat de către Departamentul de Transport Maritim, consolidarea pe container și încărcarea au fost făcute în portul Baltimore, cu etapă intermediară Viena. Ultima etapă a acestui proiect a fost preluată de Departamentul de Transport Rutier, care a adus containerul la destinația sa finală, București.

Pentru Logitrans Romînia a fost o experiență plină de satisfacție având în vedere succesul înregistrat de Consiliul Național al Rectorilor la această expoziție și impactul pozitiv pe care un astfel de eveniment îl are asupra României și evoluției învățământului superior din țara noastră.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545