Oamenii extraordinari 

 VIN DIN CELE MAI NEAȘTEPTATE LOCURI 

A lucra cu noi însemnă a da startul sau a continua construcția unei cariere în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Îți vom înțelege cât mai bine abilitățile native, le vom adapta strategii eficiente și vom aduce către tine oportunități și provocări care ți se potrivesc. Vom ști unde sa te orientăm să-ți investești timpul și energia pentru a-ți atinge obiectivele pesonale și profesionale. Succesul este un proces continuu de șlefuire în care te putem ghida prin experiența oamenilor care au facut cariera în compania noastră. .

Shadow
Slider
25% dintre angajați

participă la dezvoltarea de noi proiecte

85% dintre pozițiile din management

sunt ocupate prin promovări interne

89% dintre angajați 

ar recomanda Logitrans unui prieten

CONSTRUIESTE-ȚI O CARIERĂ

A lucra în Logitrans, în domeniul logisticii și transportului de marfă, înseamnă șansa de a te bucura de o carieră care îți oferă oprotunitatea diversității, prin conectarea zilnică prin servicul pe care îl oferim, la diverse alte industrii. Fiecare serviciu realizat, îți asigură un aport de noi cunoștințe sau upgradarea celor deja știute, discuții sau întrevederi cu specialiști în anumite domenii, care pot stârni o avalanșă de curiozități și de noi perspective pentru tine. Indiferent dacă îți dorești dezvoltarea continuă a aceluiași job, în același departament, sau daca îți dorești să creezi și inovezi, sau să devii un manager care inspiră și care are o mare influență în organizația noastră, îți vom oferi oportunitățile și provocările. O carieră bine definită îți va asigura performanțele și evoluția .

DESCOPERĂ-ȚI NOI ABILITĂȚI

Realizarea unei sarcini în plus reprezintă un lucru minor în economia unei zile, dar contează foarte mult în carieră. Descoperindu-ți noi abilități și îmbunătățindu-le pe fiecare, chiar și cu un procent de doar 1%, vei obține o evoluție semnificativă atunci când le cumulezi. Prin implicare, oamenii noștri pregătiți să lucreze cu tine îți vor crea programe și practici necesare îmbunătățirii activităților și îți vor  aprecia performanțele prin feedback constant.

ATINGE-ȚI OBIECTIVELE PERSONALE SI PROFESIONALE

Te susținem să-ți setezi obiective realiste din punct de vedere al experienței tale, care să-ți influențeze puternic motivația. La randul ei, motivația iti va influența eficiența profesională și realizările personale.

În compania noastra, oamenii își creează propriile șanse, fiecare dintre noi deținând controlul propriei cariere

CE NE GHIDEAZĂ CULTURA ȘI CE ÎNSEAMNĂ ASTA PENTRU OAMENII NOȘTRI

Condițiile, beneficiile și oportunitățile unei cariere în Logitrans pot diferi în funcție de tipul poziției, departament, contract. Daca ești interestat și/sau pasionat de domeniul în care activăm, indiferent de cultura sau țara din care provii, rasa, generație, disabilități sau convingeri, verifică posturile disponibile în Logitrans și aplică pentru ele.

0
Programe pentru absolvenți

Programele absolvite vor oferi o perspectivă de start asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans

0
Arii diferite de joburi

Gasește jobul potrivit ție în unul dintre departamentele noastre. Oamenii Logitrans cu experiență îți vor susține parcursul în companie.

0
Programe interne de dezvoltare

Programele absolvite vor oferi o perspectiva completă asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans

0
Industrii deservite

Alege industria pentru care vrei să generezi soluții de logistică & transport end-to-end și te vom pregăti să susții proiectele clienților Logitrans

POSTURI DISPONIBILE

+40 748 043 545