OAMENII EXTRAORDINARI VIN DIN CELE MAI NEAȘTEPTATE LOCURI

A lucra cu noi însemnă a da startul sau a continua construcția unei cariere în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Îți vom înțelege cât mai bine abilitățile native, le vom adapta strategii eficiente și vom aduce către tine oportunități și provocări care ți se potrivesc. Vom ști unde sa te orientăm să-ți investești timpul și energia pentru a-ți atinge obiectivele pesonale și profesionale. Succesul este un proces continuu de șlefuire în care te putem ghida prin experiența oamenilor care au facut cariera în compania noastră. .

25

Dintre angajați

participă la dezvoltarea de noi proiecte

85

Dintre pozițiile din management

sunt ocupate prin promovări interne

89

Dintre angajați

ar recomanda Logitrans unui prieten

cariere_logistica

Esti profesionist in domeniu?

Ești un profesionist în domeniul transporturilor și cauți un nou loc de muncă? Logitrans poate fi o bună oportunitate pentru tine.

office job

Esti la inceput de cariera?

Ești la început de drum și dorești să-ți faci o carieră în domeniul transporturilor? Logitrans îți poate oferi aceasta posibilitate.

cariere_freight

Sau vrei sa lucrezi de acasa

Indiferent de locul unde te afli, poți alege să lucrezi de acasă, beneficiind de aceleași condiții și posibilităti de dezvoltare.

Indiferent pe care continent te afli

Indiferent de locul unde te afli, prin sistemul nostru Home Work, poți lucra pentru Logitrans, beneficiind de aceleași condiții și posibilități de dezvoltare în carieră. 

WHAT WE DO

Obiectivul nostru este să depășim așteptările, oferind cel mai bun loc de muncă

Construiește-ți o carieră

A lucra în Logitrans, în domeniul logisticii și transportului de marfă, înseamnă șansa de a te bucura de o carieră care îți oferă oprotunitatea diversității, prin conectarea zilnică prin servicul pe care îl oferim, la diverse alte industrii. Fiecare serviciu realizat, îți asigură un aport de noi cunoștințe sau upgradarea celor deja știute, discuții sau întrevederi cu specialiști în anumite domenii, care pot stârni o avalanșă de curiozități și de noi perspective pentru tine. Indiferent dacă îți dorești dezvoltarea continuă a aceluiași job, în același departament, sau daca îți dorești să creezi și inovezi, sau să devii un manager care inspiră și care are o mare influență în organizația noastră, îți vom oferi oportunitățile și provocările. O carieră bine definită îți va asigura performanțele și evoluția .

Descoperă-ți noi abilități

Realizarea unei sarcini în plus reprezintă un lucru minor în economia unei zile, dar contează foarte mult în carieră. Descoperindu-ți noi abilități și îmbunătățindu-le pe fiecare, chiar și cu un procent de doar 1%, vei obține o evoluție semnificativă atunci când le cumulezi. Prin implicare, oamenii noștri pregătiți să lucreze cu tine îți vor crea programe și practici necesare îmbunătățirii activităților și îți vor  aprecia performanțele prin feedback constant.

Atinge-ți obiectivele personale și profesionale

Te susținem să-ți setezi obiective realiste din punct de vedere al experienței tale, care să-ți influențeze puternic motivația. La randul ei, motivația iti va influența eficiența profesională și realizările personale.

Ce ne ghidează cultura și ce înseamnă asta pentru oamenii noștri

Condițiile, beneficiile și oportunitățile unei cariere în Logitrans pot diferi în funcție de tipul poziției, departament, contract. Daca ești interestat și/sau pasionat de domeniul în care activăm, indiferent de cultura sau țara din care provii, rasa, generație, disabilități sau convingeri, verifică posturile disponibile în Logitrans și aplică pentru ele.

Logitrans în cifre

Obiectivul nostru este să depășim așteptările oferind cel mai bun loc de muncă posibil.

4

Programe pentru absolvenți

Programele absolvite vor oferi o perspectivă de start asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans

8

Arii diferite de joburi

Găsește jobul potrivit ție în unul dintre departamentele noastre. Oamenii Logitrans cu experiență îți vor susține parcursul în companie

6

Programe de dezvoltare

Programele absolvite vor oferi o perspectivă completă asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans

14

Industrii deservite

Alege industria pentru care vrei să generezi soluții de logistică & transport end-to-end și te vom pregăti să susții proiectele clienților Logitrans

POSTURI DISPONIBILE

Full Time Jobs
transport rutier
Coordonator Transport Rutier

Coordonatorul de transport rutier gestionează întreg procesul de transport al mărfurilor ( pe cale rutieră ), ce fac parte a unui contract încheiat între Logitrans şi partenerii săi şi reprezintă interesele Logitrans în relaţiile comerciale cu aceştia.

Experiență

Cu sau fără experienţă

Locație

Birou: Piatra Neamţ, Sibiu, Bacău, Constanța
sau REMOTE
transport maritim
Agent Transport Maritim

Agentul de transport maritim gestionează întreg procesul de transport al mărfurilor ( pe rute navigabile ), ce fac parte a unui contract încheiat între Logitrans şi partenerii săi şi reprezintă interesele Logitrans în relaţiile comerciale cu aceştia.

Experiență

2 ANI

Locație

Birou: Constanța
sau REMOTE
Reprezentant Comercial

Reprezentantul comercial, gestionează clienţii Logitrans, oferind consiliere pe aspecte de logistică şi transport de marfă şi reprezintă interesele acestora în relaţia cu celelalte departamente din cadrul companiei. Totodată, reprezintă interesele Logitrans în relaţiile comerciale cu clienţii săi.

Experienţă

2 ANI

Locație

Birou: Piatra Neamţ, Sibiu, Bacău, Constanța
sau REMOTE