transport marfa

MENU

Logistică contractuală

Logitrans România - Transport marfă

LOGISTICĂ CONTRACTUALĂ

Logistica contractuală este definiția conform căreia, o companie de transport  sau o companie de expediții, asigură în întregime segmentul de transport al unei terțe companii ( indiferent de domeniul de activitate al celei din urmă ).

Combinînd transportul rutier cu cel maritim, aerian, feroviar și servicii de depozitare, compania de expediții funcționează ca un birou externalizat, preluând în totalitate nevoile de transport și organizarea acestuia în numele unei terțe companii.

Soluții de transport personalizate – avantaje

Soluțiile de transport personalizate se pliază cel mai bine atât pe companiile medii aflate în plină dezvoltare, cât și pe companiile mari, deoarece volumul de transport cât și complexitatea acestuia, necesită o foarte bună planificare pe vectorul: furnizor – transportator – beneficiar. Volumul mare de marfă transportată, furnizori și beneficiari ( aflați de multe ori pe continente diferite ), multiple formalități vamale, toate acestea pot fi realizate optim doar printr-o planificare perfectă, atât a timpului, cât și a documentației aferente.

Prezentate într-o formulă simplificată, avantajele soluțiilor de transport personalizate sunt:

  • eficientizarea fluxului operațional ( al serviciului de transport );
  • profitabilitate crescută;
  • eficientizarea costurilor;
  • menținerea unei bune relații cu partenerii de afaceri ( furnizori sau beneficiari );

București: +4021 795 7784

Piatra Neamț: +4233 282 245

Mobile +40748 043 545

CONTRIBUȚIA NOASTRĂ

Acordăm o deosebită importanță acestui segment de activitate, specializând încontinuu oameni din cadrul companiei noastre pentru a fi mereu bine pregătiți și actualizați cu toate standardele interne și internaționale legate de domeniul transportului de marfă.

În felul acesta, putem funcționa ca un birou externalizat pentru terțe companii, oferindu-le servicii personalizate de logistică și transport de marfă, la standardele cerute astazi la nivel internațional.

CONTACTEAZĂ EXPERȚII NOȘTRI!

Call Now Button