transport marfa

MENU

Stadion la standarde europene în Sfântu Gheorghe - inaugurat în 2021

Logitrans România - Global Logistic Company

Parte a unui proiect amplu, realizat prin finanțare europeană, care prevede modernizarea și construirea de stadioane și săli de sport în Romania, noul stadion SEPSI ARENA din Sf.Gheorghe, va fi inaugurat în anul 2021, găzduind pentru prima oara o finală a Cupei României, în orașul Sfantu Gheorghe din Covasna.

Fiind considerată ‘’o bijuterie de peste 20 de milioane de euro‘’, noul stadion de categorie UEFA 4, are o suprafață de 10.000 de metri pătrați, capacitate de 8.400 de locuri și este dotat cu gazon hibrid cu încălzire și drenaj, nocturnă Philips de ultimă generație.

LOGITRANS Romania a participat, la cererea partenerului de business DELATY 9 PROJECT SRO, la procesul de logistică pentru dotarea cu scaune a arenei SEPSI, care va găzdui și meciuri internaționale.

 

 

Delaty 9 PROJECT SRO este de nouăsprezece ani un pion important printre furnizorii de top pentru echipamentele necesare dotării terenurilor sportive, a teatrelor, a sălilor de lectură și cinema. Administratorul companiei, fost sportiv și antrenor de atletism, a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu, pe care o transpune prin devotamentul și munca depusă zilnic pentru a face performanță. Mai multe detalii despre activitatea companiei puteți citi aici: https://delaty.eu/ .

Scaunele de înaltă calitate, produse la standarde europene au fost încărcate de la un furnizor important din Cordoba  ( INICIO | Daplast – Asientos de plástico y tribunas desmontables. Inyección de plásticos) sub atenta supravegheare a unui expert tehnic și au fost descărcate la Sfântul Gheorghe în prezența unui inginer. Pe parcursul a celor trei săptămâni, cât a durat proiectul, Logitrans a ținut strâns legatura cu echipa de producție a scaunelor pentru a putea direcționa rapid camioanele spre încărcare. Traseul celor cinci camioane a fost atent supravegheat de către Logitrans, astfel încât marfa să ajungă la data stabilita pentru ca etapele construirii stadionului să fie respectate.

 Logitrans susține dezvoltarea business-urilor cu parteneri internaționali, atât pe rute care au punct de încărcare/descărcare în România, cât și pe rutele intracomunitare prin intermediul specialiștilor de transport cu experiență, vorbitori de limbi de circulație internatională și care oferă consiliere pe tot parcursul transportului în funcție de particularitățile mărfii, inclusiv pentru documentația vamală.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545