transport marfa

MENU

HPS România

Logitrans România - Transport marfă

Tehnologie spațială produsă la București de inginerii de la HPS România

Fondată la începutul anului 2016 și formată din experți în inginerie aero-spațială și aeronautică din România, cu mulți ani de experiență profesională și instruire în proiectele ESA ( European Space Agency), HPS România s-a alăturat Grupului European HPS, fiind a treia companie a grupului, după HPS Germania cu sediul în Munchen și HPS Portugal cu sediul in orașul Porto. 

Personalul înalt calificat al HPS România completează portofoliul și capacitățile grupului HPS, concentrandu-se pe dezvoltarea și furnizarea de piese, echipamente și ansambluri metalice inovative ( din aluminiu, titan, oțel ) destinate industriei spațiale. Enumerăm aici structurile metalice secundare și terțiare folosite în construcția sateliților, sisteme MSGE, precum și servicii de inginerie a sistemelor, proiectare mecanică și analiză structurală.

HPS România și Logitrans România  – atunci când cerul nu este limita

Cine ar avea curajul să spere vreodată ca își va aduce contribuția la o acțiune din cursa pentru cucerirea spațiului, fără a avea tangență directă cu acest domeniu de elită? Logitrans România și-a câștigat aceasta șansă în anul 2017, când ni s-a dat ocazia să devenim parte activă într-un proiect special. Am primit încrederea HPS România de a transporta către Airbus Defence & Space din Germania, o serie de echipamente și subansamble metalice destinate industriei aeronautice. Întregul proces logistic a fost coordonat de dispecerii Logitrans. Ca de fiecare data, cu profesionalism, am respectat cu strictețe condițiile severe impuse, dat fiind ca beneficiarul Airbus Defence & Space din Germania este subdivizia militara a companiei Airbus și are ca atribuții securitatea spațială. Pentru organizarea încărcării echipamentelor din zona restricționată a Bucureștiului și efectuarea descărcării în locația din Germania, a fost necesară o coordonare specială și respectarea unor reguli de securitate foarte bine determinate.

Astfel de transporturi speciale încheiate cu succes ne motivează cu atât mai mult cu cât vedem că munca noastră se concretizează în parteneriate solide și de durată. Atunci când companii precum HPS Romania decid externelizarea serviciului de logistică și transport către Logitrans România, nu putem decât să ne bucurăm că avem alături parteneri de afaceri deosebiți cu principii și valori comune.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545