transport marfa

MENU

Serviciul Clienți Business

Valorificați capacitățile noastre în domeniul logisticii și transportului de mărfuri pentru a-ți extinde afacerea.

Serviciul Clienți Business

Ce ne diferențiază de alte companii de transport este profesionalismul nostru și abordarea orientată către clienți. Ne străduim mereu să vă oferim cele mai bune soluții de transport, adaptate specific cerințelor dvs. De la transportul mărfurilor delicate, până la servicii de transport internațional, suntem pregătiți să vă oferim servicii personalizate, rapide și la prețuri competitive.

transport aerian marfa

Calitatea serviciului Logitrans

Este un întreg proces logistic care stă la baza fiecărei soluții de transport oferite clienților nostri.

Calitatea serviciului de transport reprezinta un cumul de servicii oferit in primul rand de departamentul de logistica si completat ulterior toate departamentele cu care clientul intra in contact: financiar, credit control, administrativ, marketing si dezvoltare. Toate departamentele companiei noastre au aceeasi orientare catre client si lucreaza independent pentru generarea de solutii optime de logistica si transport pentru a raspunde oricarei cereri venite din partea clientilor nostri.

Dezvoltare pe toate planurile

Investim în permanență în perfecționarea activității de transport, a proceselor și procedurilor de lucru prin dezvoltarea și actualizarea în mod constant a programelor de software și soluțiilor IT Logitrans.

Automatizarea fluxului de informații, platformele solide pe care ne desfășurăm activitatea, profesionalismul, dedicația oamenilor Logitrans și pasiunea pe care o punem în fiecare ofertă sau soluție de transport au dus la crearea de parteneriate solide pe termen lung cu clienții noștri și au facut posibilă externalizarea cu succes a serviciului de logistică al acestora către noi, LOGITRANS ROMÂNIA.

The Next-Generation in Business

 

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

– Afilieri

Recunoașterea și afilierea cu organizații de înaltă Calitate și Performanță

transport marfa
fiata

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept