This is the right place

Serviciul Clienți


Serviciul clienți al brandului Logitrans România este susținut în permanență de:

Oamenii Logitrans care dedică o mare parte din timpul, energia și pasiunea lor domeniului de transport și logistică

  • consilierea clientului cu privire la documentele necesare care trebuie sa însoțească marfă ce urmează a fi transportată și modul corect de ambalare a produselor funcție de natura lor și a tipului de vehicul de transport
  • preluarea mărfii de la furnizor, încărcarea efectivă a produselor în autovehicul
  • monitorizarea mărfii în timp real, pe întreaga durată a transportului
  • consultanță oferită clientului pe întreaga durată a transportului
  • livrarea efectivă și în siguranță a mărfii către clientul final.

Este un întreg proces logistic care stă la baza fiecărei soluții de transport oferite clienților noștri.

Cunoștințe și experiența în domeniul transporturilor dobândite în timp

Investim în oameni și în dezvoltarea lor profesională. Pentru că în spatele serviciilor sunt oameni. Și oamenii creează performanță și siguranță pentru desfășurarea proiectelor clienților noștri. Calitatea serviciilor noastre de transport este influențată în mod direct de valoarea oamenilor Logitrans, a căror performanță este susținută și încurajată în mod constant de managementul companiei. Se organizează în permanență programe de training personalizate ce targhetează atât dezvoltarea cunoștințelor tehnice a oamenilor noștri cât și a aptitudinilor native.

Oameni cu experiență în diverse domenii

Calitatea serviciilor de transport reprezintă un cumul de servicii oferit în primul rand de departamentul de logistică și completat ulterior de toate departamentele cu care clientul intră în contact: contabilitate, credit control, administrativ, marketing și dezvoltare. Toate departamentele companiei noastre au aceeași orientare spre client și lucrează interdependent pentru generarea de soluții optime de logistică și transport pentru a raspunde oricărei cereri venite din partea clienților noștri.

Platforme solide și investiții în programe de software performante dedicate domeniului de transport

Investim în permanență în perfecționarea activității de transport, a proceselor și procedurilor de lucru prin dezvoltarea și actualizarea în mod constant a programelor de software și soluțiilor IT Logitrans.

Automatizarea fluxului de informații, platformele solide pe care ne desfășurăm activitatea, profesionalismul și dedicația oamenilor Logitrans și pasiunea pe care o punem în fiecare ofertă/soluție de transport au dus la crearea de parteneriate solide pe termen lung cu clienții noștri și au făcut posibilă externalizarea cu succes a serviciului de logistică al acestora către noi, LOGITRANS ROMÂNIA.

AI NEVOIE DE ASISTENȚĂ?

Sună la 0233 282 245 ;  0748 043 545 ; 0374 038 038

truck-vignette-gray.png

News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545