transport marfa

MENU

FAQs

Aici vei găsi răspunsuri concise la câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de serviciile Logitrans.

În cât timp voi fi contactat, după trimiterea unei solicitări de transport către Logitrans?

Logitrans te contactează în maxim 20 minute de la primirea solicitării de transport, indiferent dacă solicitarea este transmisă catre compania noastră prin intermediul email-ului sau al formularului de cotații.

Pot schimba data și locația descărcării după contractarea inițială?

Da! Anunță din timp agentul de transport care a preluat comanda ta și acesta se va ocupa de noile detalii privind livrarea mărfii.

Pot externaliza întregul serviciu de transport către Logitrans?

Da! Logitrans poate funcționa ca un birou de logistică externalizat pentru compania ta, ocupându-se de toate detaliile privind încărcarea mărfii de la furnizori, tranzitul, descărcarea mărfii la beneficiar și depozitarea mărfii  ( daca este cazul ).

Cum pot afla detalii despre stadiul transportului meu?

Logitrans te va informa referitor la poziția autovehiculului pe care este încărcată marfa ta, atât telefonic, cât și pe email, ori de câte ori este necesar ( conform detaliilor contractuale ). Anterior încărcării și descărcarii vei fi informat referitor la intervalul orar în care autovehiculul contractat va fi prezent la locațiile specificate în contract.

Contactează-ne

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept