transport marfa

MENU

CAF Sisteme Feroviare

Logitrans România - Transport marfă

CAF Sisteme Feroviare – industria feroviară, sisteme de transport Green Tech, ECO Friendly

Încă din anul 2018, Logitrans România este colaborator al CAF Construcciones y Auxiliar de Ferroccariles una dintre cele mai mari companii spaniole, producătoare la nivel mondial de sisteme de transport feroviar de înaltă tehnologie, ECO Friendly. Folosind tehnologii proprii și sisteme de transport Green Tech pentru optimizarea consumului de energie, CAF produce si livrează în întreaga lume trenuri de mare viteză Oaris, trenuri regionale ( diesel și electrice ), trenuri suburbane, metrouri, tramvaie și locomotive. CAF oferă deasemenea o vastă și flexibilă gamă de produse și servicii pe piețele feroviare din intreaga lume: material rulant, componente, infrastructură, sisteme de semnalizare și servicii de întreținere și recondiționare.

CAF Sisteme Feroviare, reprezentanta CAF Construcciones y Auxiliar de Ferroccariles în România, activează în țara noastră din anul 2011 și grație colaborării cu autoritățile române, orașul București beneficiază de un sistem modern de metrou. Opt trenuri moderne, de o înaltă calitate tehnologică, dotate cu sisteme Hi-Tech de tracțiune și control, cu sisteme de frânare pe disc ( cu emisii poluante reduse ) și conectivitate WiFi pentru operațiunile de mentenanță și protecție au fost puse la dispoziția bucureștenilor.

CAF Sisteme Feroviare & Logitrans România

Logitrans apreciază și împărtășește grija CAF Sisteme Feroviare pentru un viitor sustenabil și suntem mândri să participăm activ în proiectele pe care acesta le dezvoltă în Europa de Est.

Rolul nostru este unul cheie: acela de a sigura transportul componentelor de tren care necesită mentenanță, pe ruta România – Spania și retur.

Osiile de tren și sistemele de rulare sunt supuse lucrărilor de întreținere în Mostoles, Spania, chiar în locul de producție, beneficiind astfel de precizia pe care o oferă înaltele standarde tehnologice specifice CAF. Astfel, Logitrans își asumă relocarea acestor piese în deplina siguranță, coordonatorii noștri alegând cele mai eficiente variante de transport și logistică, venind în întâmpinarea cerințelor stricte ale partenerului nostru privind modalitatea de încărcare și orarul riguros.

Inclusiv în cazul în care este necesar transportul componentelor supradimensionate, în regim agabaritic, Logitrans oferă CAF soluții ce demonstrează profesionalism și know-how, iar aprecierea partenerului nostru pentru munca și expertiza Logitrans se traduc într-o colaborare solidă și de durată, bazată pe principii comune.

Viziune. Progres. Succes. Nu doar cuvinte, ci valori care ne definesc. Logitrans transpune valoarea în concret, iar parteneriatele noastre dovedesc acest lucru.

 

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545