transport marfa

MENU

Logitrans România

“It’s all about people”

Logitrans România este un brand

Noi, cei de la Logitrans, știm că excelența în organizație vine pe fundamentul educatiei, responsabilității și pasiunii în domeniul în care activăm. Aceasta filozofie este proiectată către serviciile Logitrans România, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gândit.

Suntem mândri de felul în care am creat, livrat și atras valoare de-a lungul timpului în mediul de afaceri atât din România, cât și la nivel internațional.

Industria în care ne desfășurăm activitatea aduce în mod constant oportunități și provocări, astfel încât să avem posibilitatea să reproiectăm ori de cate ori este necesar mediul de lucru din companie, să creăm și să dezvoltăm proiecte noi, să  căutăm și implementăm strategii mai bune de progres.

Ce fel de companie am creat?

Biroul esternelizat de logistica si transport la dispozitia ta

Gândirea și filozofia din spatele unui serviciu dedicat clientului

“Investim în oameni și în dezvoltarea lor profesională. Pentru că în spatele serviciilor sunt oameni. Și oamenii creează performanță și siguranță pentru desfășurarea proiectelor clienților noștri. Calitatea serviciilor noastre de transport este influențată în mod direct de valoarea oamenilor Logitrans, a căror performanță este susținută și încurajată în mod constant de managementul companiei. Se organizează în permanență programe de training personalizate ce targhetează atât dezvoltarea cunoștințelor tehnice a oamenilor noștri, cât și a aptitudinilor native.”

Cristiana Costache ( Co-Fondator )

Angajamentul nostru în cifre

 Descoperă impactul nostru în lumea transporturilor: Aruncă o privire la cifrele care marchează prezența Logitrans în domeniul transporturilor de marfă.

%

Scor de satisfacție a clienților

Număr transporturi finalizate (anual)

%

Creșterea anuală a volumului de marfă transportată

%

Încrederea angajaților în companie

Industriile pentru care lucrăm

Ne concentram activitatea de logistică și transport de marfă pe paisprezece industrii principale . Pentru aceste industrii, oamenii noștri oferă soluții de logistică și transport de marfă coordonate eficient, readaptate în timp real, dacă proiectul sau piața o solicită. Soluții end-to-end integrate la nivel global conțin un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în care clienții Logitrans își desfășoară activitatea și sunt produsul cooperării dintre mai multe departamente din cadrul companiei.


Citește mai multe despre industriile pentru care lucrăm în paginile dedicate Clienților

Managerierea proiectelor de transport

Știm unde să ne investim timpul și energia pentru a adapta strategii efeciente proiectelor tale de transport rutier, maritim sau aerian. Înțelegem responsabilitățile pe care le avem lucrând în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Discuțiile și întrevederile cu specialisti din diverse domenii, precum și programele și practicile create intern, necesare pentru îmbunătățirea activității, au format și ghidat experiența oamenilor Logitrans .

transport international marfa
transport international marfa
transport international marfa
transport international marfa
transport international marfa
transport international marfa

Cultura companiei ne susține realizările

Vrem ca amprenta noastră în domeniul logisticii și transportului de marfă să conteze. Acționăm cu curaj, responsabilitate și integritate știind că parteneriatele bazate pe schimbul de valoare generează creștere reciprocă. Cultura companiei Logitrans ne susține realizările și, totodată, participarea la dezvoltarea comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

transport maritim containerizat
transport rutier marfa

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept