transport marfa

MENU

Alpha Group -

Logitrans România - Global Logistic Company

Alpha Group – devotament si excelenta pentru educatie

Colaborarea dintre sectorul privat (Alpha Group) și cel public (unități și instituții de învățământ) în beneficiul elevilor

Un parteneriat stabil se construiește în timp și se bazează pe o strânsă colaborare, încredere reciprocă, dar si pe termene bine definite care sunt respectate. Motivat de dorinta de a promova educatia si de a sustine dezvoltarea generatiilor viitoare, Logitrans a investit in parteneriatul de durata cu Alpha Group.

transport marfaCompania Alpha Group activeaza in domeniul educational de mai bine de doua decenii, focusandu-se pe activitati complementare: de la editarea materialelor educationale si culegerilor pentru scolari in cadrul Editurii Taida, la tipizarea acestora in cadrul propriei tipografii, precum si furnizarea de tehnologii interactive si mobilier scolar (televizoare interactive, table interactive, videoproiectoare, echipamente audio-video), inclusiv in mediul online prin magazinul Eduzone.

Compania Alpha Group este consecventa in sprijinul acordat sistemului de invatamant romanesc, produsele pe care ei le distribuie fiind menite sa creasca eficienta elevilor si sa faciliteze procesul de predare al profesorilor, ajungand la rezultate exceptionale. Cu ajutorul lor, elevii dezvolta abilitati si cunostinte noi, bazate pe interactivitate.

Cel mai recent proiect pentru care Alpha Group a avut nevoie de Logitrans a constat in expedierea din Venlo, Olanda a unor table interactive care au fost livrate in siguranta si la timp la beneficiarul final, Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botosani.

Cum a contribuit  Logitrans la proiectul companiei Alpha Group? 

Departamentul intern Logitrans care gestioneaza relatia cu Olanda s-a mobilizat rapid in vederea identificarii celei mai bune solutii de transport pentru acest tip de marfa sensibila prin natura ei, care necesita manipulare si conditii de transport adecvate.

Un element esential specific acestui proiect a fost reprezentat de conditia livrarii perfect sincronizată cu deplasarea echipei Alpha Group pentru receptionarea tablelor interactive la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botosani. Acest aspect a amplificat necesitatea unui schimb de informatii in timp real, pe tot parcursul derularii transportului, intre coordonatorii de transport Logitrans si partenerii de la Alpha Group.

In conditii pandemice, descarcarile cu termene fixe la beneficiarii finali unitati si institutii de invatamant impun o organizare perfecta in care partile implicate in proiect isi acorda feedback reciproc, transparenta in informatie si coordonare absoluta, sustinand promptitudinea livrarilor.

Pentru ca educatia este primordiala pentru intreaga societate, companiile private alaturi de sectorul public colaboreaza in scopul cresterii calitatii educatiei si ridicarii standardelor, oferind posibilitatea pregatirii si dezvoltarii unei generatii mai responsabile, mai educate care va ajuta comunitatile sa evolueze armonios.

Daca activitatea companiei Alpha Group, care aduce o contribuitie unica si de durata sistemului de invatamant romanesc, v-a starnit interesul, puteti afla mai multe informatii despre companie sau despre produsele lor inovative care revolutioneaza activitatea didactica pe site-ul lor, http://www.alphagroup.ro/.”

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545