transport marfa

MENU

Generează creștere în activitatea ta cu ajutorul Quality Management Mentorship

Managementul calității este o disciplină esențială în orice organizație, indiferent de domeniul de activitate.

Managementul calității

Managementul calității în Logitrans se bazează pe obiective bine stabilite, aliniate cu nevoile și cerințele clienților, în conformitate cu business-ul acestora. Oferind servicii de transport la cele mai înalte standarde, preocuparea noastră principală este de a genera calitate și de a asigura satisfacția clienților.

În calitate de responsabili pentru gestionarea și organizarea transportului mărfurilor între diferite locații, ne asumăm întregul proces, inclusiv planificarea, documentația, depozitarea și logistică. Suntem conștienți că siguranța mărfii și respectarea termenelor de livrare reprezintă elemente fundamentale pentru afacerile clienților noștri, astfel că ne străduim să îndeplinim toate aceste cerințe.

Gestionarea relațiilor cu clienții reprezintă o componentă crucială a managementului calității în Logitrans. Suntem deschiși la feedbackul clienților și facilităm un canal de comunicare bidirecțional, astfel încât să putem identifica și aborda problemele legate de calitate. În plus, planificăm periodic întâlniri individuale cu clienții pentru a înțelege mai bine nevoile lor și pentru a lua măsuri corective în procesul de executare a serviciilor de transport.

 

Controlul calității

O altă componentă cheie a managementului calității în Logitrans este adoptarea unei abordări sistematice și proactive în stabilirea politicilor și procedurilor de lucru, precum și în monitorizarea și îmbunătățirea continuă a acestora. Implicarea și responsabilitatea tuturor angajaților este foarte importantă în asigurarea calității serviciilor noastre. Oferim instruire și pregătire adecvată pentru ca angajații să își îndeplinească sarcinile într-un mod calitativ, prin programe de formare continuă și sesiuni de lucru personalizate. Astfel, asigurăm că toți membrii echipei sunt conștienți de importanța calității și sunt orientați către furnizarea unui serviciu excelent, oferind consiliere și asistență clienților noștri.

Monitorizarea și măsurarea performanțelor sunt esențiale în managementul calității în compania noastră. Utilizăm indicatori de performanță cheie (KPI-uri) pentru a evalua și urmări în mod constant calitatea serviciilor noastre și pentru a identifica eventuale neconformități sau zone de îmbunătățire. Aceste date sunt folosite pentru a lua decizii și a implementa acțiuni corective, pentru a asigura o calitate superioară în continuare.

managementul calitatii in transport
Popular Categories:

Transport rutier, Transport maritim, Transport aerian,  Documentație vamală, etc.

„Cercul Deming” (sau ciclul PDCA)

Un concept cheie asociat cu managementul calității în Logitrans este „cercul Deming” (sau ciclul PDCA). Acesta reprezintă un model de îmbunătățire continuă care constă în patru etape: Planificare (Plan), Execuție (Do), Verificare (Check) și Acțiune (Act). Acest ciclu se repetă în mod continuu pentru a asigura progresul și îmbunătățirea constantă a calității în organizație.

De asemenea, este important pentru noi să stabilim și să menținem parteneriate cu furnizorii care împărtășesc aceeași viziune asupra calității și care pot aduce un aport valoros în îmbunătățirea serviciilor noastre de transport. Ne respectăm angajamentele față de furnizori și solicităm în mod periodic un feedback obiectiv din partea lor.

În plus, avem o atitudine proactivă în privința gestionării riscurilor. În cadrul Departamentului de Risc, identificăm riscurile potențiale și dezvoltăm planuri de acțiune pentru a minimiza impactul acestora asupra calității serviciilor noastre. Astfel, în cazul apariției unor evenimente neprevăzute, suntem pregătiți să răspundem rapid și eficient.

Managementul calității în Logitrans reprezintă un angajament ferm față de clienții noștri și față de obiectivele noastre de afaceri. Prin focalizarea pe nevoile și cerințele clienților, implicarea angajaților și monitorizarea constantă a performanțelor, ne asigurăm că oferim un serviciu de calitate superioară, un parteneriat durabil și satisfacția totală a clienților.

Managementul calității, Ana Ilieș

 

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept