transport marfa

MENU

Agritehnica

Logitrans România - Transport marfă

AGRITEHNICA – pasiune pentru agricultura

Alegem in mod deliberat rute care sunt dificil de tranzitat pentru a creste experienta companiei, dar dincolo de asta alegem siguranta.

Compania Agritehnica Service, specializata in comercializarea masinilor si utilajelor agricole, precum si in mentenanta pentru acestea, are o reputatie pentru servicii excelente furnizate clientilor.In momentul in care Agritehnica Service a avut nevoie de un partener logistic care sa o sustina intr-un proiect de transport efectuat in spatiul Federatiei Ruse, care necesita planificare atenta si centralizarea controlului operatiunilor, a contactat Logitrans.

Astfel, Logitrans si-a asumat  responsabilitatea de a  expedia  doua semanatori, pentru transportul carora au fost utilizate patru camioane, de la Agritehnica Service din Filipesti (Romania) pana in Belgorod (Rusia), preluand intreg serviciul si operatiunile logistice.

 

Personalul Logitrans, special instruit pentru organizarea transporturilor care au destinatia finala in  Federatia Rusa, s-a ocupat de toate operatiunile logistice. O intelegere aprofundata a cerintelor proiectului si o abordare in concordanta cu strategia propusa a facut ca aspectele discutate impreuna cu Agritehnica Service in etapa de planificare (termene de incarcare si descarcare bine stabilite, monitorizare zilnica, valori mai bune pentru intregul proces de transport) sa fie onorate.

Un pas important a fost decizia de a reconfigura traseul celor patru camioane, alegand o ruta alternativa care a generat un timp de tranzit mai lung, puternic influentata de dorinta ambelor companii de a reduce riscurile . Belgorod (Rusia) se afla foarte aproape de granita cu Ucraina, iar in contextul geopolitic actual zona prezinta un grad de risc crescut.

O parte substantiala a acestui proiect a necesitat un tip de gandire creativa si flexibila abordata de ambele parti, completat de baza de cunostinte Logitrans specifice in organizarea transporturile in afara spatiului Uniunii Europene.

 

Bazandu-se pe parteneri ca Logitrans, Agritehnica reuseste sa deserveasca domeniul agricol cu utilajele si piesele de schimb necesare unei productivitati ridicate.

Agricultorii romani sunt ajutati de sistemul propriu de comanda si livrare creat de Agritehinica Service sa-si achizitioneze utilaje Fendt, Valta, Horsch, care integrate in activitatea productiva le aduce acestora avantaje competitive pe piata.  Pentru a sustine fluxul productiv, lantul de logistica permite livrarea rapida a oricarei piese originale, iar specialistii asigura clientilor asistenta in locatiile Agritehnica si direct pe teren.

Pe masura ce fermierii solicita in proiectele lor solutii inovative si avansate din punct de vedere tehnologic, serviciile de consultanta ale Agritehnica Service in toate aspectele care tin de dotarea tehnica a unei ferme moderne au ca scop maximizarea productiei obtinute in agricultura.

Descoperiti accesand site-ul companiei: https://www.agritehnica.ro/service/  directiile interesante in care merg proiectele celor de la Agrotehnica Service, care impulsionati de o cultura orientata catre servicii de calitate vor aduce beneficii pe termen lung agriculturii romanesti.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545