transport marfa

MENU

GTS Solutions

Logitrans România - Transport marfă

GTS Solution a trasat mereu direcții pozitive în cadrul proiectelor clienților săi – societăți comerciale autorizate în comercializarea produselor farmaceutice și parafarmaceutice – care lucrează neobosit  pentru a facililita calea către o umanitate mai sănătoasă – ajutându-i pe aceștia să-și crească productivitatea și să-și eficientizeze procesele.

Soluțiile individualizate în ceea ce privește flexibilitatea, transparența și securitatea lanțului de achiziții și distribuție farmaceutică sunt furnizate prin intermediul activității depozitului GTS Solution, clienții accesând astfel un mediu acreditat conform normelor Uniunii Europene și dotat cu personal specializat și cu sisteme de monitorizare a condițiilor de depozitare și distribuție.

Procesele dovedite pentru siguranța produselor farmaceutice, a suplimentelor alimentare și a dispozitivelor medicale, măsurile de securitate și procedurile de operare complete sunt special implementate de GTS Solution pentru a proteja investițiile clienților și pentru a îmbunăți eficiența și acuratețea operațiunilor din depozit.

 

În luna decembrie, GTS Solution a solicitat partenerului Logitrans un serviciu de livrare sigur, securizat și rapid pentru produsele cosmetice și suplimente alimentare care necesita temperatură controlată expediate din Polonia.

Cerintele GTS Solution pentru acest transport au fost ca marfa să fie încărcată pe camion prevazut cu termodiagramă printabilă pentru păstrarea calității și standardelor produselor și ca livrarea să se facă conform datei stabilite, deoarece predarea produselor responsabililor pentru primirea mărfurilor în depozit se face doar pe bază de programare prealabilă.
Specialiștii Logitrans din cadrul departamentului de transport mărfuri frigorifice/temperatura controlată, care au gestionat acest transport, s-au asigurat ca furnizează soluția de transport optimă conformă cu solicitarea partenerului nostru. Încărcarea s-a facut în condiții de maximă siguranță pe un camion frigorific cu termodiagramă printabilă, astfel încât să ne asigurăm ca valorile temperaturii indicate de client sunt respectate pe tot parcursul transportului, iar partenerul nostru a primit documentul ce atestă condițiile de transport. Manipularea mărfii a fost efectuată cu acuratețe, respectând standardele impuse de regimul mărfii. Coordonatorii transportului au calculat și au urmarit îndeaproape traseul camionului pentru a onora termenele discutate, pentru ca marfa să ajungă în timp util și să poata fi distribuită clienților GTS Solution conform comenzilor prestabilite pentru Sărbatorile de iarna.
Descărcările cu termen fix solicită o comunicare eficientă și directă, un schimb de informații corecte și complete între Logitrans și GTS Solution, dar și o atenție sporită din partea Logitrans asupra traseului stabilit și asupra restricțiilor ce se aplică în perioada sărbătorilor în țările de tranzit.
Și în luna sărbătorilor Logitrans participă activ, prin intermediul procesul de logistică, la proiectele partenerilor de business, identificând nevoile și respectând toate cerințele acestora. Logitrans implementează și aplică toate măsurilor de siguranță ce garantează un serviciu superior calitativ.
Introducerea serviciilor de comerț online prin care compania GTS Solution vinde o mare varietate de produse cosmetice, articole de ingrijire a sănătății, suplimente alimentare, multe dintre ele sub mărci renumite, a completat scopurile companiei și a crescut productivitatea acesteia.

Puteți afla mai multe detalii despre activitatea și serviciile companiei GTS Solution accesand urmatorul link: https://gtssolutions.com

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545