transport marfa

MENU

Transport rutier marfă

Transportul rutier de marfă este unul dintre cele mai utilizate și eficiente moduri de transport în lumea modernă. Acesta are avantajul unei flexibilități mari, permițând transportul mărfurilor într-un timp relativ scurt și la destinații variate.

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

Logitrans România își  concentrează  serviciile de logistică și transport rutier internațional de marfă pe:

  • Exporturi și importuri marfa în Europa cu punct de legătură România 
  • Exporturi și importuri marfa  între țările Uniunii Europene și țări non-UE
  • Exporturi și importuri marfa în Asia, Orientul Mijlociu, Țările Baltice, Balcani,

Transportul rutier internațional de marfă în regim exclusiv și grupaj, realizat pentru susținerea proiectelor clienților, pe diferite rute ale țărilor din Europa sau rute din Asia, este efectuat cu o varietate largă de autovehicule de dimensiuni și caracteristici diferite, echipate și adaptate cerințelor specifice fiecărui tip de marfă în parte.

Soluțiile end-to-end integrate la nivel global conțin un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în care clienții Logitrans își desfășoară activitatea, și sunt produsul cooperării dintre mai multe departamente din cadrul companiei Logitrans.

Logitrans organizează transporturi pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită temperatură controlată, mărfuri ADR sau agabaritice (utilaje, echipamente, componente pentru aeronave, ambarcațiuni).

Știm unde să ne investim timpul și energia pentru a adapta strategii eficiente proiectelor tale de transport rutier. Înțelegem responsabilitățile pe care le avem lucrând în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și, implicit, liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Discuțiile și întrevederile cu specialiști din diverse domenii, precum și programele și practicile create intern, necesare pentru îmbunătățirea activității, au format și ghidat experiența oamenilor Logitrans.

Verifica si : Disponibil auto

Citește mai multe despre industriile pentru care lucrăm Industrii

Servicii de Transport Marfă 

Transport rutier

Read More >

Transport maritim

Read More >

Transport aerian

Read More >

Companie

Read More >

Quality

Read More >

Anglia

Austria

Belgia

Bulgaria

Cehia

Croația

Danemarca

Elveția

Franta

Germania

Grecia

Italia

Documentație vamală

Transport rutier de marfă în regim complet sau grupaj

Logistică contractuală. Soluții de transport personalizate.

Norvegia

Olanda

Polonia

Portugalia

Slovenia

Spania

Suedia

Turcia

Ungaria

transport international marfa

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept