Transport rutier

Logitrans România - Transport marfă

TRANSPORT RUTIER 

Logitrans România își  concentrează  serviciile de logistică și transport rutier internațional de marfă pe:

  • Exporturi și importuri marfa în Europa cu punct de legătură România 
  • Exporturi și importuri marfa  între țările Uniunii Europene și țări non-UE
  • Exporturi și importuri marfa în Asia, Orientul Mijlociu, Țările Baltice, Balcani, Rusia 

Transportul rutier internațional de marfă în regim exclusiv și grupaj, realizat pentru susținerea proiectelor clienților, pe diferite rute ale țărilor din Europa sau rute din Asia, este efectuat cu o varietate largă de autovehicule de dimensiuni și caracteristici diferite, echipate și adaptate cerințelor specifice fiecărui tip de marfă în parte.

Soluțiile end-to-end integrate la nivel global conțin un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în care clienții Logitrans își desfășoară activitatea, și sunt produsul cooperării dintre mai multe departamente din cadrul companiei Logitrans.

Citește mai multe despre industriile pentru care lucrăm Industrii

București +4 021 795 7784

Piatra Neamt +4 0341 453 117

Mobile +4 0748 043 545

CONTRIBUȚIE

Logitrans organizează transporturi pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită temperatură controlată, mărfuri ADR sau agabaritice (utilaje, echipamente, componente pentru aeronave, ambarcațiuni).

Știm unde să ne investim timpul și energia pentru a adapta strategii eficiente proiectelor tale de transport rutier. Înțelegem responsabilitățile pe care le avem lucrând în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și, implicit, liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Discuțiile și întrevederile cu specialiști din diverse domenii, precum și programele și practicile create intern, necesare pentru îmbunătățirea activității, au format și ghidat experiența oamenilor Logitrans.

Verifica si : Disponibil auto

 

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

error: Content is protected !!
Call Now Button