transport marfa

MENU

CSR Nest - grija față de natură

csr nest , transport echipamenteCSR NEST- grija față de natură

Un comportament responsabil față de natură duce la îmbunătățirea calității vieții și, implicit, la un echilibru între om și natură. Grija față de mediu este un subiect ce ar trebui promovat la scară largă, pornind de la individ către marile companii.

Compania Logitrans susține și promovează responsabilitatea socială ori de câte ori apare o oportunitate, prin implicarea în proiecte de transport benefice pentru mediul înconjurător.

Asociația CSR Nest este o organizație non-guvernamentală care și-a luat un angajament pe termen lung față de mediu și pe care îl respectă prin investirea de resurse precum timp, cunoștințe și energie pozitivă în implementarea proiectelor care generează o dezvoltare durabilă a comunităților din care face parte și la un viitor mai bun pentru generațiile tinere.

Cum a contribuit Logitrans la proiectul companiei CSR NEST ? 

La solicitarea partenerului nostru de a-i furniza un serviciu de logistică complet și de calitate, Logitrans a efectuat două transporturi extracomunitare din Turcia (Pendik, Istanbul) către Tărtășești (Dâmbovița) pentru a încărca brațe plutitoare pentru colectarea deșeurilor din ape. Primul transport a fost efectuat în regim exclusiv, iar cel de-al doilea a fost efectuat în regim grupaj. Echipa de profesioniști Logitrans din cadrul departamentului de transporturi extracomunitare a preluat responsabilitatea efectuării formalităților vamale în Turcia.

Având în vedere natura mărfii, Asociația CSR Nest a solicitat un camion decopertabil total pentru ca marfa să se poată încarca pe deasupra camionului, cu macaraua. Logitrans respectă măsurile de siguranță și ancorare corespunzătoare a mărfii, astfel că încărcătura a fost securizată cu chingi de prindere a mărfii în vederea reducerii eventualelor riscuri în timpul deplasării camionului.

Încărcările și/sau descărcările mărfurilor cu macaraua necesită o gândire strategică a traseului și o comunicare eficientă și deschisă cu clientul pentru oferirea unui status actualizat al poziției camionului, astfel încât programul macaralei care se afla la locația respectivă să fie respectat.

Tot la solicitarea clientului, Logitrans s-a ocupat și de transportul intern al brațelor, împreuna cu patru palplanșe destinate utilizării în procesul de curățare a apelor, de la locația de depozitare a acestora la locațiile unde au fost amplasate.

Brațele plutitoare de colectare a deșeurilor au fost transportate în siguranță, respectând termenele comunicate. Acestea au fost montate pe râurile Argeș, Mureș, Jiu și au fost puse în funcțiune pentru a curăța apele.

Aceste transporturi fac parte din campania “ Apa care are grijă de ape“, dezvoltată de Dorna, primul brand de apă minerală naturală din România îmbuteliat în ambalaj realizat din 100% rPET. În cadrul campaniei, pe parcursul anului 2022, au fost instalate sisteme de curățare care captează deșeurile pe cinci dintre cele mai importante râuri din România: Ialomița, Dâmbovița, Argeș, Jiu și Mureș.

Campania “Apa care are grijă de ape” este inițiată în parteneriat cu Administrația Națională Apele Române și dezvoltată cu suportul organizației non-guvernamentale CSR Nest.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre organizația CSR Nest sau despre proiectele de responsabilitate socială corporativă în care sunt implicați, puteți accesa site-ul  https://www.csrnest.ro/ .

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545