Servicii de depozitare si manipulare

Sustinem proiecte de transport in care pentru a optimiza  logistica ,  serviciul de depozitare si manipulare de marfa devine  parte complementara  .

Astfel , alături de partenerii noștri din România și din alte locații din Europa,  Logitrans,  prin intermediul departamentului operational , completează lanțul serviciilor de logistică și transport cu serviciul de depozitare și manipulare, care este disponibil pentru orice tip de marfă.

Logitrans  oferă un pachet complet de operațiuni, de la coordonare și manipulare până la depozitare și administrare de stocuri. Mărfurile se depozitează conform parametrilor legali, de calitate și siguranță, ținându-se cont atât de tipul acestora, dar și de alte cerinte si specificatii .

Detaliile operațiunilor necesare depozitării –recepția mărfii, manipularea, întocmirea documentelor necesare, timpul de depozitare, ieșirea din depozit și predarea mărfii către beneficiarul final – sunt stabilite din timp împreună cu clientul Logitrans.

Prin aceste servicii conexe oferite de Logitrans, clientii  beneficiază de:

  • optimizarea costurilor/bugetelor alocate transportului de marfa
  • păstrarea mărfurilor în condiții de siguranță
  • asigurarea unui spațiu suplimentar de depozitare (în cazul în care depozitele clienților/beneficiarilor sunt ocupate )
  • timp pentru reorganizarea depozitelor proprii.