transport marfa

MENU

Servicii de depozitare

Fie că aveți nevoie de un loc sigur în care să depozitați bunurile personale sau aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru echipamentele și produsele dvs. de afaceri, noi vă oferim soluția perfectă pentru servicii de depozitare.

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

SERVICII DE DEPOZITARE

Susținem proiectele de transport în care pentru a optimiza logistică ,  serviciul de depozitare și manipulare de marfă devine  parte complementară  .

Astfel , alături de partenerii noștri din România și din alte locații din Europa,  Logitrans,  prin intermediul departamentului operațional , completează lanțul serviciilor de logistică și transport cu serviciul de depozitare și manipulare, care este disponibil pentru orice tip de marfă.

Logitrans  oferă un pachet complet de operațiuni, de la coordonare și manipulare până la depozitare și administrare de stocuri. Mărfurile se depozitează conform parametrilor legali, de calitate și siguranță, ținându-se cont atât de tipul acestora, dar și de alte cerințe și specificații .

Detaliile operațiunilor necesare depozitării –recepția mărfii, manipularea, întocmirea documentelor necesare, timpul de depozitare, ieșirea din depozit și predarea mărfii către beneficiarul final – sunt stabilite din timp împreună cu clientul Logitrans.

Prin aceste servicii conexe oferite de Logitrans, clienții  beneficiază de:

  • optimizarea costurilor/bugetelor alocate transportului de marfă
  • păstrarea mărfurilor în condiții de siguranță
  • asigurarea unui spațiu suplimentar de depozitare (în cazul în care depozitele clienților/beneficiarilor sunt ocupate )
  • timp pentru reorganizarea depozitelor proprii.

Link-uri utile: Serviciul Clienți

Servicii de Transport Marfă 

Transport rutier

Read More >

Transport maritim

Read More >

Transport aerian

Read More >

Companie

Read More >

Quality

Read More >

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept