Warehouse

SERVICII DE DEPOZITARE


Servicii de depozitare și manipulare

Susținem proiecte de transport în care pentru a optimiza logistica , serviciul de depozitare și manipulare de marfă devine parte complementară.

Astfel , alături de partenerii noștri din România și din alte locații din Europa, Logitrans, prin intermediul departamentului operațional , completează lanțul serviciilor de logistică și transport cu serviciul de depozitare și manipulare, care este disponibil pentru orice tip de marfă.

Logitrans oferă un pachet complet de operațiuni, de la coordonare și manipulare până la depozitare și administrare de stocuri. Mărfurile se depozitează conform parametrilor legali, de calitate și siguranță, ținându-se cont atât de tipul acestora, dar și de alte cerințe și specificații .

Detaliile operațiunilor necesare depozitării “recepția mărfii, manipularea, întocmirea documentelor necesare, timpul de depozitare, ieșirea din depozit și predarea mărfii către beneficiarul final “ sunt stabilite din timp împreună cu clientul Logitrans.

Prin aceste servicii conexe oferite de Logitrans, clienții beneficiază de:

  • optimizarea costurilor/bugetelor alocate transportului de marfă
  • păstrarea mărfurilor în condiții de siguranță
  • asigurarea unui spațiu suplimentar de depozitare (în cazul în care depozitele clienților/beneficiarilor sunt ocupate )
  • timp pentru reorganizarea depozitelor proprii

Transport multimodal

Susținem proiecte complexe de transport de marfă prin combinarea transportului rutier cu cel maritim și/sau aerian cargo


Transport express

Soluțiile de logistică care asigură timpi rapizi de livrare, flexibilitate, siguranță și integritatea produselor transportate


Suport clienți

Exploatează baza noastră de cunostințe în domeniul logisticii și transportului de marfă prin discuții deschise cu oamenii Logitrans


truck-vignette-orange.png

News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545