Transport aerian cargo

Când timpul este esențial și nu costul, soluțiile de Logistică & Transport Aerian Cargo sunt alegerea perfectă pentru transportul de marfă care necesită livrări la mare distanță.

Soluțiile de transport aerian cargo Logitrans către/din  locații tot mai îndepărtate ale lumii generează valoare semnificativă în proiectele clienților noștri.

De la mărfuri standard la mărfuri speciale care necesită temperatură controlată sau anumite alte condiții speciale de transport, inovația stă la baza muncii departamentului  de Transport Aerian Logitrans. Clienții Logitrans din segmente importante ale pieței ne crează noi oportunități pentru care generăm soluții de transport aerian rapide, oricât de îndepartată este locația de încarcăre/descărcare.

Suntem informați și cunoaștem toate regulile și reglementările ce țin de controlul vamal sau serviciile de securitate aeroportuare din fiecare țară în care livrăm sau încărcăm marfă și oferim consultanță partenerilor noștri în documentația necesară de transport și formalități vamale.

Around the World

Livrăm soluții integrate de Logistică & Transport Aerian Cargo către aeroporturi din toată lumea, precum Shanghai, Singapore, Hong Kong, Rotterdam, Cape Town, Sydney, New York, Panama, Jebel Ali,  indiferent de tipul de transport solicitat ( „door-to-door”, „airport-to-airport”).

Prin serviciile noastre de Logistică & Transport Aerian cargo, partenerii Logitrans beneficiază de:

  • Consultanță în întocmirea documentatiei de transport si formalitati vamale
  • Monitorizarea transportului pe toată durata lui
  • Asigurare pentru marfa transportată
  • Posibilitate de depozitare/manipulare în siguranță a mărfii

Transportul aerian de bunuri periculoase (DGR) se realizează numai prin obținerea și analiza în prealabil a fișei de securitate a produsului respectiv, în conformitate cu reglementările IATA.