transport marfa

MENU

Transport marfă Anglia

Alege transportul rutier de marfă pentru a beneficia de o soluție rapidă, eficientă și sigură pentru bunurile tale. Noi suntem aici pentru a-ți oferi servicii de calitate superioară și pentru a ne asigura că mărfurile tale ajung în destinație în cele mai bune condiții. Contactează-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a începe colaborarea cu noi.

 

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

Logitrans România

Furnizorul Tău de Soluții de Transport

Logitrans România efectuează transport rutier  Anglia – România și transport România – Anglia, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR). Tranzitând zilnic Anglia, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just în time”. Echipa noastră de logistică se ocupă de progrămari la furnizori sau clienți, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

Coordonatorul de transport Logitrans România este cel care îți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Anglia – România și România – Anglia, în funcție de particularitățile mărfurilor sau ale rutelor efective. Schimbul de valoare pe care îl avem atât cu clienții, cât și cu furnizorii, ne asigură cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

  • Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  • Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  • Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  • Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  • Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.

Anglia

Austria

Belgia

Bulgaria

Cehia

Croația

Danemarca

Elveția

Franta

Germania

Grecia

Italia

Documentație vamală

Transport rutier de marfă în regim complet sau grupaj

Logistică contractuală. Soluții de transport personalizate.

Norvegia

Olanda

Polonia

Portugalia

Slovenia

Spania

Suedia

Turcia

Ungaria

transport marfa

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept