INDUSTRIA MEDICALĂ ȘI FARMACEUTICĂ

Medicina și produsele medicale sunt piatra de temelie a fundației vieții moderne

Industria farmaceutică și a echipamentelor medicale reprezintă un domeniu deosebit de dinamic și în permanentă dezvoltare la nivel global, datorită evoluției medicinei și a tehnologiilor tot mai moderne utilizate în tratamentele medicale și în dotarea spitalelor/clinicilor cu aparatură și echipamente medicale Hi-Tech. Transport de aparatură medicală. Prin soluții de transport personalizate și optimizate cerințelor clienților ce activează în acest domeniu, Logitrans sprijnă dezvoltarea și evoluția industriei Medicale și Farmaceutice, atât în România, cât și la nivel internațional.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei Medicale & Farmaceutice

Transportul produselor și echipamentelor medicale se poate realiza atât pe cale rutiera, cât și prin transport maritim/aerian cargo (pentru livrare eficientă pe distante lungi).

Soluțiile noastre personalizate se concentrează pe transportul de:

  • Medicamente/substanțe medicale (transport realizat pe sprintere cu temperatură controlată, în regim exclusiv când este necesară livrarea rapida sau în regim de grupaj alături de alte produse medicale);
  • Consumabile medicale (instrumente medicale, materiale medicale, reactivi);
  • Aparatură și echipamente medicale pentru spitale/clinici medicale (echipamentele de acest tip sunt scumpe și, în general, supradimensionate necesitând soluții de transport agabaritic).

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate corespunzatoare nevoilor unice ale partenerilor noștri.

Link-uri utile: Disponibil auto