INDUSTRIA TEXTILĂ

Industria de textile și de articole de îmbrăcăminte/încălțăminte are o tradiție îndelungată, atât la nivel mondial, cât și în România. Întâlnim societăți cu tradiție în domeniu, care funcționează de peste 80 de ani în această industrie. Acestea aduc o contribuție importantă în exporturile României, către țări europene sau chuar dincolo de granițele Europei. Utilajele și echipamentele necesare producției de textile (mașini de cusut, masini de țesut, masini de etichetare sau serigrafiere textile) sunt importate în mare parte de la furnizori cu tradiție din Europa sau din spațiul extracomunitar. Logitrans contribuie, prin soluții de transport personalizate, la întreg procesul de logistică necesar transportului acestor echipamente și accesorii.

Oferim partenerilor noștri consultanță în ce privește documentația necesară (și formalități vamale când este cazul), timpi rapizi de livrare, depozitarea în siguranță și distribuirea eficienta a produselor în cadrul lanțului de aprovizionare. Prin oamenii noștri instruiți și vorbitori de limbi străine, partenerii Logitrans beneficiază de soluții optime de transport extinse către industria Textila & Fashion, în care ei activează.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei Textile

Avem capacitatea de a ne sprijini clienții în dezvoltarea afacerii lor, prin receptivitatea, agilitatea și pasiunea cu care oamenii noștri lucrează de fiecare dată, la fiecare soluție de transport, prin flexibilitatea soluțiilor de logistică oferite:

  • Servicii dedicate de transport pentru textile cu vehicule de tip box, fie standard (pentru marfă coletata), fie vehicule de tip box dotate cu sisteme de bare (pentru transport de textile pe umerașe);
  • Soluții personalizate de transport în regim de grupaj sau exclusiv pe camioane dotate corespunzător pentru utilaje și echipamente destinate producției din industria textilă (mașini de cusut, mașini de țesut, mașini de brodat, utilaje de croit sau echipamente de etichetare și imprimerie serigrafica);
  • Soluții de transport pentru accesorii și materii prime necesare producției de textile sau piese de schimb necesare utilajelor și echipamentelor textile.

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate pentru a livra valoare activitații clienților noștri.

Link-uri utile: Disponibil auto