INDUSTRIA ENERGETICĂ

Ca urmare a creșterii populației globului şi a expansiunii economice, cererea globala de energie continuă să crească la nivel global. În procesul de tranziție către o economie cât mai verde, viitorul în această industrie îl reprezintă sursele de energie regenerabilă precum cele din surse eoliene, solare şi biomase.

Proiectele legate de energie sunt complexe și presupun transportul de echipamente/utilaje de mare tonaj sau supradimensionate:

  • eoliene sau componente/piese de montaj ale acestora;
  • panouri solare/fotovoltaice;
  • stâlpi electrici;
  • cabluri electrice de mari dimensiuni sau diverse alte componente supradimensionate .

Proiectele din industria energetică sunt proiecte de mare anvergură ce necesită pregătire, experiență, cunoștințe, precum și resurse și oameni potriviți – oamenii Logitrans. Soluțiile pe care le oferim pot fi pentru transport rutier, maritim sau transport multimodal de tip door-to-door din/spre orice destinație solicitată de partenerii Logitrans.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei Energetice

Oricât de complexe sunt proiectele clienților noștri, reușim de fiecare dată să oferim soluții optime de transport, incluzând consultanță personalizata încă din stadiul de planificare a transportului, pregatirea documentelor necesare, precum și consultanță pe întreg parcursul transportului până la livrarea efectiva a mărfurilor catre client.

Soluțiile de logistică oferite de Logitrans clienților din această industrie se concentrează pe:

  • Transport rutier cu vehicule speciale, agabaritice de tip Open Trailers;
  • Transport maritim containerizat (utilizând containere de tip FLAT RACK  de 20’ sau 40’);
  • Transport multimodal, prin combinații de soluții de transport rutier cu cel maritim.

Serviciul specializat Logitrans pentru sectorul proiectelor de energie are capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri, indiferent de complexitatea solicitării de transport.

Link-uri utile: Disponibil auto