Industria Aeronatutică & Navală

Logitrans România - Global Logistic Company

Industriile aeronautică și navalătransport marfa

Industria aeronautica si navala sunt intr-o permanenta dezvoltare la nivel global, datorita modernizarii continue a productiei din aceste domenii de activitate si a cerintelor de piata mereu in crestere. Ritmul dinamic al lanturilor de aprovizionare aferente acestor ramuri industriale impune o atentie deosebita , o anume rigurozitate si organizare in logistica de transport. Sunt necesare  livrari la termene fixe si vehicule speciale de transport de tip Open Trailers , care pot transporta marfuri de mari dimensiuni, agabaritice, piese sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcatiuni, sau diverse alte echipamente specifice industriei aeronautice/industriei navale.

Prin Logitrans , clientii nostri beneficiaza de baza noastra de cunostinte si experienta noastra de logistica extinse catre industria aeronautica sau navala din Romania.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriilor aeronautice/navale

Tinand cont ca majoritatea  marfurilor transportate pentru clientii nostri care activeaza in aceste domenii de activitate  sunt piese de mari dimensiuni sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcatiuni, pontoane navale sau alte echipamente aeronautice/navale, solutiile noastre de logistica si transport se concentreaza pe

  • Transport rutier cu vehicule speciale,  de tip Open Trailers;
  • Transport maritim containerizat (utilizand containere FLAT RACK de 20’ sau 40’).

Solutiile de logistică pentru acest tip de marfuri sunt complexe, necesita oameni cu experienta in transportul agabaritic, seriozitate, rigurozitate si cunoasterea temeinica a legilor si regulamentelor de transporturi speciale/agabaritice atat in Romania cat si in UE, si mai departe de continentul European (in cazul solutiilor de transport maritim).

Oamenii nostri asigura consultanta clientilor in ce priveste documentatia necesara pentru acest tip de transport, integritatea marfii transportate, transportul in conditii optime cu vehicule speciale, corespunzatoare si livrarea marfii la timp si in siguranta.

Logitrans identifică, dezvolta și implementeaza solutii personalizate pentru a livra valoare activitatii clienților nostri.

Link-uri utile: Serviciul Clienți

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+4 0748 043 545

 

error: Content is protected !!
0748043545