transport marfa

MENU

Industria aeronautică și navală

Indiferent de domeniul în care activați, noi suntem partenerul de nădejde pe care vă puteți baza pentru a vă gestiona eficient lanțul de aprovizionare și pentru a vă livra mărfurile în siguranță și la timp.Cu o vastă experiență în industrie și cu o rețea extinsă de parteneri logistici la nivel global, suntem capabili să vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice.

 

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

Transporturi agabaritice

Industria aeronautica si navala sunt intr-o permanenta dezvoltare la nivel global, datorita modernizarii continue a productiei din aceste domenii de activitate si a cerintelor de piata mereu in crestere. Ritmul dinamic al lanturilor de aprovizionare aferente acestor ramuri industriale impune o atentie deosebita , o anume rigurozitate si organizare in logistica de transport. Sunt necesare  livrari la termene fixe si vehicule speciale de transport de tip Open Trailers , care pot transporta marfuri de mari dimensiuni, agabaritice, piese sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcatiuni, sau diverse alte echipamente specifice industriei aeronautice/industriei navale. Prin Logitrans , clientii nostri beneficiaza de baza noastra de cunostinte si experienta noastra de logistica extinse catre industria aeronautica sau navala din Romania.

Contribuție

Ținând cont că majoritatea  mărfurilor transportate pentru clienții noștri care activează în aceste domenii de activitate  sunt piese de mari dimensiuni sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcațiuni, pontoane navale sau alte echipamente aeronautice/navale, soluțiile noastre de logistică și transport se concentrează pe

  • Transport rutier cu vehicule speciale,  de tip Open Trailers;
  • Transport maritim containerizat (utilizând containere FLAT RACK de 20’ sau 40’).

Soluții de transport

Soluțiile de logistică pentru acest tip de mărfuri sunt complexe, necesită oameni cu experiență în transportul agabaritic, seriozitate, rigurozitate și cunoașterea temeinică a legilor și regulamentelor de transporturi speciale/agabaritice atât în România cât și în UE, și mai departe de continentul European (în cazul soluțiilor de transport maritim).

Soluții industriale

Logitrans România pune la dispoziția clienților săi soluții personalizate de transport pentru toate domeniile de activitate.

Servicii de Transport Marfă 

Transport rutier

Read More >

Transport maritim

Read More >

Transport aerian

Read More >

Companie

Read More >

Quality

Read More >

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept