Extracție petrol și gaze naturale

Logitrans România - Transport marfă

TRANSPORT RUTIER PRODUSE PETROLIERE

Petrolul este o sursă importantă de energie și materii prime organice. Gazul este un produs mai mult decât necesar, fiind utilizat atât de consumatorii industriali, cât și de consumatorii casnici.

Industria de prelucrare a acestor două materii prime generează o activitate extrem de vasta, dinamică și în permanentă dezvoltare și evoluție la nivel global.

Transportul produselor petroliere si a gazelor constituie, alaturi de colectarea si depozitarea acestora,  un ansamblu de activitati de mare importanta, asigurand aprovizionarea rafinariilor si combinatelor petrochimice cu materie prima si/sau echipamentele necesare prelucrarii petrolului si gazelor

CONTRIBUȚIE

Transportul produselor petroliere si a gazelor constituie, alaturi de colectarea si depozitarea acestora,  un ansamblu de activitati de mare importanta, asigurand aprovizionarea rafinariilor si combinatelor petrochimice cu materie prima si/sau echipamentele necesare prelucrarii petrolului si gazelor. Soluțiile de transport specializat oferite de oamenii Logitrans au capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri ce activează în această industrie, fie că este vorba de transport maritim, terestru sau multimodal.

SOLUȚII DE TRANSPORT LOGITRANS

  • Transport rutier cu vehicule speciale, agabaritice (de tip Open Trailers);
  • Transport rutier cu cisterne speciale dotate cu echipament ADR;
  • Transport maritim containerizat (utilizand containere speciale FLAT RACK de 20’ sau 40’).

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică pentru orice tip de transport, indiferent cât de complexă este solicitarea partenerilor noștri.

 

AI NEVOIE DE TRANSPORT PENTRU PRODUSELE DIN INDUSTRIA PETROLIERĂ

?

Solicită o oferta de transport personalizata si unul dintre colegi te va contacta in maxim 20 minute.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

error: Content is protected !!
Call Now Button