transport marfa

MENU

Extracție petrol și gaze naturale

Indiferent de domeniul în care activați, noi suntem partenerul de nădejde pe care vă puteți baza pentru a vă gestiona eficient lanțul de aprovizionare și pentru a vă livra mărfurile în siguranță și la timp.Cu o vastă experiență în industrie și cu o rețea extinsă de parteneri logistici la nivel global, suntem capabili să vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice.

 

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

Transport produse petroliere

Petrolul este o sursă importantă de energie și materii prime organice. Gazul este un produs mai mult decât necesar, fiind utilizat atât de consumatorii industriali, cât și de consumatorii casnici. Industria de prelucrare a acestor două materii prime generează o activitate extrem de vasta, dinamică și în permanentă dezvoltare și evoluție la nivel global. Transportul produselor petroliere si a gazelor constituie, alaturi de colectarea si depozitarea acestora,  un ansamblu de activitati de mare importanta, asigurand aprovizionarea rafinariilor si combinatelor petrochimice cu materie prima si/sau echipamentele necesare prelucrarii petrolului si gazelor.

Contribuție

Transportul produselor petroliere si a gazelor constituie, alaturi de colectarea si depozitarea acestora,  un ansamblu de activitati de mare importanta, asigurand aprovizionarea rafinariilor si combinatelor petrochimice cu materie prima si/sau echipamentele necesare prelucrarii petrolului si gazelor. Soluțiile de transport specializat oferite de oamenii Logitrans au capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri ce activează în această industrie, fie că este vorba de transport maritim, terestru sau multimodal.

Soluții de transport Logitrans

  • Transport rutier cu vehicule speciale, agabaritice (de tip Open Trailers);
  • Transport rutier cu cisterne speciale dotate cu echipament ADR;
  • Transport maritim containerizat (utilizand containere speciale FLAT RACK de 20’ sau 40’).

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică pentru orice tip de transport, indiferent cât de complexă este solicitarea partenerilor noștri.

Servicii de Transport Marfă 

Transport rutier

Read More >

Transport maritim

Read More >

Transport aerian

Read More >

Companie

Read More >

Quality

Read More >

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept