Extracție petrol și gaze naturale

Logitrans România - Global Logistic Company

Extractie petrol si gaze naturale

Petrolul este o sursă importantă de energie și materii prime organice. Gazul este un produs mai mult decât necesar, fiind utilizat atât de consumatorii industriali, cât și de consumatorii casnici.

Industria de prelucrare a acestor două materii prime generează o activitate extrem de vasta, dinamică și în permanentă dezvoltare și evoluție la nivel global.

transport utilaje petroliereTransportul produselor petroliere si a gazelor constituie, alaturi de colectarea si depozitarea acestora,  un ansamblu de activitati de mare importanta, asigurand aprovizionarea rafinariilor si combinatelor petrochimice cu materie prima si/sau echipamentele necesare prelucrarii petrolului si gazelor. Soluțiile de transport specializat oferite de oamenii Logitrans au capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri ce activează în această industrie, fie că este vorba de transport maritim, terestru sau multimodal.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei petroliere și a extracției gazelor naturale

Majoritatea echipamentelor/utilajelor transportate pentru partenerii Logitrans care activează în această industrie sunt mărfuri cu dimensiuni speciale, supradimensionate (instalații de foraj, stații și rezervoare GPL, skid-uri petroliere, tubulaturi, conducte petroliere). Acest tip de marfă impune soluții de logistică și transport complexe cu autovehicule corespunzatoare, de cele mai multe ori soluții multimodale prin combinații de transport rutier cu cel maritim.

Soluțiile noastre de transport se concentreaza pe:

  • Transport rutier cu vehicule speciale, agabaritice (de tip Open Trailers);
  • Transport rutier cu cisterne speciale dotate cu echipament ADR;
  • Transport maritim containerizat (utilizand containere speciale FLAT RACK de 20’ sau 40’).

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică pentru orice tip de transport, indiferent cât de complexă este solicitarea partenerilor noștri.

Link-uri utile: Serviciul Clienți

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+4 0748 043 545

 

error: Content is protected !!
0748043545