BEAUTY & BODY CARE

Frumusețea, ingrijirea corporala si mentinerea sanatatii prin sport  sunt si vor fi intotdeauna preocupari importante si permanente in viata oamenilor, indiferent de varsta, cultura sau tara.

Industria de Beauty&Body Care este ambitioasa si dinamica.

Produsele de frumusete, cosmeticele și parfumurile se numara printre cele mai sensibile segmente de marfa si necesita o abordare flexibila a logisticii de transport fiind vorba de gestionarea unor volume mari de produse, restrictii privind temperatura și manipularea, precum și licente și certificari necesare.

Transport produse cosmetice

Prin serviciile noastre de logistica , clientii Logitrans beneficiaza de baza noastra de cunoștințe si experienta noastra de transport extinse catre industria Beauty & Body Care, precum si de siguranta ca marfa este transportata in condititi optime si livrata la timp.

Companiile mari au un rol bine definit în activitatea noastră. Globalizarea aduce cu sine oportunități de afaceri indiferent de continentul pe care te afli.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei de Beauty & Body Care

Cele mai mari provocari in logistica de transport a produselor cosmetice sunt fiabilitatea, siguranța și viteza de livrare. Serviciile de logistica oferite de Logitrans sunt personalizate si adaptate cerintelor partenerilor nostri din industria de Beaty & Body Care. Solutiile oferite de noi se concentreaza pe transportul de:

  • Cosmetice/Produse de Cosmetica pentru saloane de infrumusetare;
  • Echipamente de modelare corporala pentru saloane de infrumusetare;
  • Echipamente de fitness/ aerobic/ gimnasticapentru sali de sport/gym/medicina sportiva.

Suntem mandri de capacitatea noastra de a indeplini cerintele cele mai stricte de transport, fie ca este vorba de temperatura controlata pentru produsele cosmetice, fie ca este vorba de echipamente de modelare corporala sau fitness, ce necesita autovehicule echipate corespunzator functie de marfa transportata.