Automotive

Logitrans România - Global Logistic Company

Industria auto

Industria AUTO  (cu tot ce ține de construcția autoturismelor, fabricarea componentelor auto și distribuția de piese de schimb), înregistrează o dezvoltare dinamică, ceea ce o transformă într-un domeniu ofertant și complex din punct de vedere al transportului de marfă.

Importurile și exporturile auto sunt in continua crestere la nivel mondial iar mobilitatea oamenilor și a turismului determina, de asemenea, o cerere mai mare de servicii logistice legate de automobile si piese auto.

Sistemul de aprovizionare al marilor producători din industria Auto este foarte riguros și necesită atât experiență în logistica de transport, cât și precizie maximă în livrarea produselor către clientul final. Aceste condiții se aplică mai ales în cazul componentelor auto destinate liniilor de producție ale fabricilor de automobile.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei Auto

Serviciile de transport și logistică oferite partenerilor Logitrans ce activeaza în această industrie sunt personalizate, adaptate cerințelor acestora și concentrate pe optimizarea lanțului de producție și aprovizionare a producătorilor prin soluții de:

  • Transport de Componente Auto/Accesorii Auto destinate liniei de producție  (Automotive);
  • Logistică pentru piese de schimb și produse de întreținere AUTO;
  • Transportul de Vehicule speciale (autoturisme / motociclete/ autoutilitare/ scutere/ ATV-uri) transportate pe platforme speciale.

Standardele de înaltă calitate reprezintă principalul motor al unui lanț de aprovizionare auto fiabil, iar noi, la Logitrans, respectăm  aceste cerințe în totalitate prin soluțiile de logistică oferite partenerilor noștri, fie că este vorba de transport rutier, fie de transport maritim containerizat/aerian cargo sau orice combinație între acestea.
Camioanele utilizate pentru transportul acestor mărfuri sunt atent planificate și întotdeauna dotate corespunzător, conform tipului de marfă transportat.

Link-uri disponibile: Serviciul Clienți

transport multimodal

 

 

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+4 0748 043 545

 

error: Content is protected !!
0748043545