transport marfa

MENU

Automotive

Indiferent de domeniul în care activați, noi suntem partenerul de nădejde pe care vă puteți baza pentru a vă gestiona eficient lanțul de aprovizionare și pentru a vă livra mărfurile în siguranță și la timp.Cu o vastă experiență în industrie și cu o rețea extinsă de parteneri logistici la nivel global, suntem capabili să vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice.

 

transport marfa
transport marfa

%

Clienți mulțumiți

Transporturi/an

%

Creștere volum marfă/an

%

Increderea angajaților

Transport autoturisme și componente auto

Industria AUTO  (cu tot ce ține de construcția autoturismelor, fabricarea componentelor auto și distribuția de piese de schimb), înregistrează o dezvoltare dinamică, ceea ce o transformă într-un domeniu ofertant și complex din punct de vedere al transportului de marfă. Importurile și exporturile auto sunt in continua crestere la nivel mondial iar mobilitatea oamenilor și a turismului determina, de asemenea, o cerere mai mare de servicii logistice legate de automobile si piese auto.

Aprovizionarea marilor producători auto

Sistemul de aprovizionare al marilor producători din industria Auto este foarte riguros și necesită atât experiență în logistica de transport, cât și precizie maximă în livrarea produselor către clientul final. Aceste condiții se aplică mai ales în cazul componentelor auto destinate liniilor de producție ale fabricilor de automobile.

Standardele de înaltă calitate reprezintă principalul motor al unui lanț de aprovizionare auto fiabil, iar noi, la Logitrans, respectăm  aceste cerințe în totalitate prin soluțiile de logistică oferite partenerilor noștri.

Contribuție:

Serviciile de transport și logistică oferite partenerilor Logitrans ce activeaza în această industrie sunt personalizate, adaptate cerințelor acestora și concentrate pe optimizarea lanțului de producție și aprovizionare a producătorilor prin soluții de:

  • Transport de Componente Auto/Accesorii Auto destinate liniei de producție  (Automotive);
  • Logistică pentru piese de schimb și produse de întreținere AUTO;
  • Transportul de Vehicule speciale (autoturisme / motociclete/ autoutilitare/ scutere/ ATV-uri) transportate pe platforme special

Servicii de Transport Marfă 

Transport rutier

Read More >

Transport maritim

Read More >

Transport aerian

Read More >

Companie

Read More >

Quality

Read More >

Contactează-ne!

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept