Transport galerii de artă, scenă spectacol, recuzită

ARTĂ ȘI CULTURĂ


„Nu poți să fii om fără să fii o ființă culturală spunea Mircea Eliade

Artă și cultură

Arta, cultura și muzica oferă oamenilor accesul la un univers mai armonios și mai frumos, la inovație și creativitate, la evoluție.

La nivel global, arta și cultura reprezintă o adevarată industrie în permanentă dezvoltare, fiind o punte de legatură între trecut și viitor, un motor al evoluției umane.

Transport galerii de artă, transport scene spectacole

Fie că este vorba de lucrări artistice (tablouri, sculpturi în lemn sau piatră), fie de muzică/instrumente muzicale sau pur și simplu de cărți/manuale școlare, Logitrans participă la promovarea și dezvoltarea acestei industrii prin servicii de transport și logistică dedicate artei și artiștilor, prin încheierea de parteneriate de lungă durată cu artiști individuali sau asociații ale artiștilor (plastici sau muzicieni), muzee, biblioteci, firme de promovare și organizare de evenimente muzicale sau vernisaje artistice.

Prin Logitrans , clienții noștri beneficiază de oameni instruiți, de cunoștințele și experiența noastră de logistică și transport extinse către industria Artei și Culturii atât din România, cât și la nivel global.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Artei & Culturii:

Soluțiile noastre de transport oferă partenerilor Logitrans siguranța că marfa transportată ajunge la destinație în timpul stabilit și bunurile transportate sunt asigurate pe toată durata transportului.

Soluțiile de logistică oferite de oamenii noștri se concentrează pe:

  • livrarea la timp și în condiții de maximă siguranță a lucrărilor artistice (tablouri, sculpturi, lucrări artistice) către expoziții sau muzee atât în țară, cât și înspre/dinspre orice locație din spațiul intracomunitar/ extracomunitar, utilizând autovehicule adecvate (Sprintere sau camionete mici) fie în regim exclusiv (când partenerii noștri solicită acest lucru) fie în regim de grupaj ;
  • livrare de instrumente muzicale/ aparatură muzicală (pentru concerte/diverse evenimente culturale) în condiții de siguranță și corespunzator cerințelor partenerilor noștri ;
  • componente de scenă/decor scene pentru teatru sau diverse alte locații destinate evenimentelor culturale;

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate pentru a livra valoare activității clienților noștri.

Link-uri utile:

Disponibil auto


News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545