„Nu poti să fii om fara sa fii o fiintă culturala’’ spunea Mircea Eliade

 Arta si cultura

Arta, cultura si muzica ofera oamenilor accesul la un univers mai armonios si mai frumos, la inovație și creativitate, la evolutie.

La nivel global, arta si cultura reprezinta o adevarata industrie in permanenta dezvoltare, fiind o punte de legatura intre trecut si viitor, un motor al evolutiei umane.

Transport galerii de arta, transport scene spectacole

 Fie ca este vorba de lucrari artistice (tablouri, sculpturi in lemn sau piatra), fie de muzica/instrumente muzicale sau pur si simplu de carti/manuale scolare, Logitrans participa la promovarea si dezvoltarea acestei industrii prin servicii de transport si logistica dedicate artei si artistilor, prin incheierea de parteneriate de lunga durata cu artisti individuali sau Asociatii ale artistilor (plastici sau muzicieni), muzee, biblioteci, firme de promovare si organizare de evenimente muzicale sau vernisaje artistice.

Prin Logitrans , clientii nostri beneficiaza de oameni instruiti, de cunostintele si experienta noastra de logistica si transport extinse catre industria Artei si Culturii atat din Romania, cat si la nivel global.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Artei & Culturii:

 Solutiile noastre de transport ofera partenerilor Logitrans siguranta ca marfa transportata ajunge la destinatie in timpul stabilit si bunurile transportate sunt asigurate pe toata durata transportului.

Solutiile de logistica oferite de oamenii nostri se concentreaza pe:

  • livrarea la timp si in conditii de maxima siguranta a lucrarilor artistice (tablouri, sculpturi, lucrari artistice) catre expozitii sau muzee atat in tara, cat si inspre/dinspre orice locatie din spatiul intracomunitar/ extracomunitar, utilizand autovehicule adecvate (Sprintere sau camionete mici) fie in regim exclusiv (cand partenerii nostri solicita acest lucru) fie in regim de grupaj;
  • livrare de instrumente muzicale/ aparatura muzicala (pentru concerte/diverse evenimente culturale) in conditii de siguranta si corespunzator cerintelor partenerilor nostri;
  • componente de scena/decor scene pentru teatru sau diverse alte locatii destinate evenimentelor culturale.

Logitrans identifica, dezvolta și implementeaza soluții personalizate pentru a livra valoare activitatii  clientilor nostri.