transport marfa

MENU

April 20, 2023

Transportul rutier international

Tranport rutier internațional de marfă

Transportul rutier de mărfuri internațional este esențial pentru comerțul global. Acesta implică mișcarea de mărfuri între două sau mai multe țări. Este unul dintre cele mai utilizate moduri de transport de mărfuri, datorită costurilor relativ scăzute și flexibilității de a ajunge în aproape orice destinație.

Documente transport

Pentru a începe un transport internațional, este important să înțelegem procesul de transport rutier al mărfurilor. Documentele necesare transportului sunt pregatite de exepditor sau importator.
 Printre alte documente sunt incluse:
 
  • factura comercială.
  • documentul de transport.
  • documente de export sau de import.

Gestionarea transportului

Următorul pas este identificarea unui transportator. Acesta trebuie sa asigure un transport sigur și prompt. Alegerea unui transportator adecvat are un impact asupra costului și a timpului necesar pentru expediție. Marfurile transportate trec prin procese de verificare si control. Acestea pot provoca intarzieri daca documentele sau inregistrarile nu sunt in regula.

In functie de ruta si de termenul de livrare, transportatorul poate implica mai multe moduri de transport. Transportul multimodal implica mai multe moduri de transport. Acesta combina,de exemplu , transportul rutier cu cel aerian sau transportul rutier cu cel maritim . In transportul multimodal un singur transportator gestioneaza o combinatie de transporturi.
 
Toate acestea necesită experiență,cunoștințe și abilități de specialitate. Astfel  ne asiguram ca marfa ajunge în timp util, în condiții de siguranță, la locația corectă și la costuri favorabile.

Cum te putem ajuta

Experienta in piata transportului rutier, ne permite sa oferim servicii complete de transport. Indiferent de destinatia transportului tau suntem pregatiti sa te ajutam. De la transportul de mărfuri ADR la marfuri agabaritice și proiecte personalizate, suntem pregătiți să îndeplinim orice cerință de transport.

Suntem mândri să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și soluții personalizate de transport rutier. Coordonatorii de transport Logitrans  vor fi întotdeauna pregătiti să răspundă nevoilor tale de transport, chiar și în cazurile în care există termene limită sau condiții dificile. De asemenea, comunicam in permanenta cu clientii nostri, pe tot parcursul transportului. Acest lucru asigura o monitorizare eficienta a transportului.

Concluzie

În cele din urmă, noi , Logitrans Romania considerăm că nevoile clienților noștri sunt cele mai importante, iar satisfacția lor este măsura succesului nostru. De aceea, ne dedicăm în totalitate și oferim întotdeauna soluțiile cele mai bune și profesionale, pentru a ne asigura că transportul tau ajunge la destinatie in siguranta si la termen.
 
Nu ezita să ne contactezi și să afli mai multe despre soluțiile de transport oferite de noi.
( Autor: Ruxandra Ghencea )

Transport rutier

Transport rutier internațional de marfă, în regim complet sau grupaj pe rute EU și extracomunitare

Transport maritim

Transport maritim containerizat FCL/LCL, cu legături între destinații aflate pe șase continente

Transport aerian

Transport aerian cargo, door-to-door delivery & airport-to-airport delivery. Documentație vamală

Logistică

Birou externalizat de logistică pentru compania ta. Soluții personalizate de transport multimodal