transport marfa

MENU

Transportul mărfurilor rutier

Transportul rutier de mărfuri internațional este esențial pentru comerțul global. Acesta implică mișcarea de mărfuri între două sau mai multe țări. Este unul dintre cele mai utilizate moduri de transport de mărfuri, datorită costurilor relativ scăzute și flexibilității de a ajunge în aproape orice destinație.

Documente transport

Pentru a începe un transport internațional, este important să înțelegem procesul de transport rutier al mărfurilor.
 
Documentele necesare transportului sunt pregatite de exepditor sau importator.
 
Printre alte documente sunt incluse:
 
  • factura comercială.
  • documentul de transport.
  • documente de export sau de import.

Gestionarea transportului

Următorul pas este identificarea unui transportator. Acesta trebuie sa asigure un transport sigur și prompt.
 
Alegerea unui transportator adecvat are un impact asupra costului și a timpului necesar pentru expediție.
 
Marfurile transportate trec prin procese de verificare si control. Acestea pot provoca intarzieri daca documentele sau inregistrarile nu sunt in regula.
In functie de ruta si de termenul de livrare, transportatorul poate implica mai multe moduri de transport. Transportul multimodal implica mai multe moduri de transport. Acesta combina,de exemplu , transportul rutier cu cel aerian sau transportul rutier cu cel maritim . In transportul multimodal un singur transportator gestioneaza o combinatie de transporturi.
 
Toate acestea necesită experiență,cunoștințe și abilități de specialitate. Astfel  ne asiguram ca marfa ajunge în timp util, în condiții de siguranță, la locația corectă și la costuri favorabile.
transportul rutier
camion pentru transport marfa

Concluzie

În cele din urmă, noi , Logitrans Romania considerăm că nevoile clienților noștri sunt cele mai importante, iar satisfacția lor este măsura succesului nostru.
 
De aceea, ne dedicăm în totalitate și oferim întotdeauna soluțiile cele mai bune și profesionale, pentru a ne asigura că transportul tau ajunge la destinatie in siguranta si la termen.
 
Nu ezita să ne contactezi și să afli mai multe despre soluțiile de transport oferite de noi.
( Autor: Ruxandra Ghencea )

Cum te putem ajuta ?

Experienta in piata transportului rutier, ne permite sa oferim servicii complete de transport.

Indiferent de destinatia transportului tau suntem pregatiti sa te ajutam.
 
De la transportul de mărfuri ADR la marfuri agabaritice și proiecte personalizate, suntem pregătiți să îndeplinim orice cerință de transport.
Suntem mândri să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și soluții personalizate de transport rutier. Coordonatorii de transport Logitrans  vor fi întotdeauna pregătiti să răspundă nevoilor tale de transport, chiar și în cazurile în care există termene limită sau condiții dificile.
 
De asemenea, comunicam in permanenta cu clientii nostri, pe tot parcursul transportului. Acest lucru asigura o monitorizare eficienta a transportului.
 
paleti transport marfa

Poti solicita o oferta de transport personalizata apasand butonul de mai jos!

Afla mai multe despre Logitrans Romania!

Call Now Button