Ce fel de companie am creat?

NOI, CEI DE LA LOGITRANS ROMÂNIA

Logitrans România este un brand

Noi, cei de la Logitrans, știm că excelența în organizație vine pe fundamentul educatiei, responsabilității și pasiunii în domeniul în care activăm. Aceasta filozofie este proiectată către serviciile Logitrans România, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gândit.

Suntem mândri de felul în care am creat, livrat și atras valoare de-a lungul timpului în mediul de afaceri atât din România, cât și la nivel internațional, în comunitatea europeană și extracomunitară.

Industria în care ne desfășurăm activitatea aduce în mod constant oportunități și provocări, astfel încât să avem posibilitatea să reproiectăm ori de cate ori este necesar mediul de lucru din companie, să creăm și să dezvoltăm proiecte noi, să  căutăm și implementăm strategii mai bune de progres. 

Propunerile noastre de valoare sunt bine aliniate cu proiectele  clienților noștri, energia și timpul  nostru fiind canalizate spre  simplificarea și îmbunătățirea sistemului de gestionare a acestor proiecte. Avem satisfacția profundă că dăm tot ce este mai bun, iar acest lucru se măsoară în fericirea noastră și în achizițiile clienților noștri .

Pentru cine creăm valoare - Clienții Logitrans

Prin munca noastră, prin experiența acumulată de-a lungul anilor, comunicarea deschisă cu clienții noștri și competența în servirea lor și în soluțiile de logistică oferite, contribuim activ la:

CEEA CE FACEM NOI

Logitrans în cifre

2

Mărci înregistrate

Logitrans România și Logitrans Wall sunt cele două mărci înregistrate prin care suntem recunoscuți la nivel internațional.

4

Proiecte noi pe site

Citind despre proiectele noastre de transport, te poți conecta la modul de lucru Logitrans.

14

Industrii deservite

Soluții de logistică & transport de tip end-to-end, cu un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în parte.

4

Proiecte pentru absolvenți

Programele absolvite vor oferi o perspectivă de start asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans.

Vrei o carieră în compania noastră?

Industriile pentru care lucrăm

Ne concentram activitatea de logistică și transport de marfă pe paisprezece industrii principale . Pentru aceste industrii, oamenii noștri oferă soluții de logistică și transport de marfă coordonate eficient, readaptate în timp real, dacă proiectul sau piața o solicită. Soluții end-to-end integrate la nivel global conțin un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în care clienții Logitrans își desfășoară activitatea și sunt produsul cooperării dintre mai multe departamente din cadrul companiei Logitrans. Citește mai multe despre industriile pentru care lucrăm în paginile dedicate Sectoarelor industriale. Ne concentrăm activitatea de logistică și transport pe paisprezece industrii principale. Pentru aceste industrii oamenii noștri oferă soluții de logistică coordonate eficient, readaptate în timp real, dacă proiectul sau piața o solicită. Soluții end-to-end integrate la nivel global conțin un angajament special față de cerințele specifice fiecărei industrii în care clienții Logitrans își desfășoară activitatea, și sunt produsul cooperării dintre mai multe departamente din cadrul companiei Logitrans .Citește mai multe despre industriile pentru care lucrăm în paginile dedicate Clienților

transport marfa

Managerierea proiectelor de transport

Știm unde să ne investim timpul și energia pentru a adapta strategii efeciente proiectelor tale de transport rutier, maritim sau aerian. Înțelegem responsabilitățile pe care le avem lucrând în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Discuțiile și întrevederile cu specialisti din diverse domenii, precum și programele și practicile create intern, necesare pentru îmbunătățirea activității, au format și ghidat experiența oamenilor Logitrans .Citește informații recente despre proiectele Logitrans de transport în secțiunea Proiecte

Cultura companiei ne susține realizările

Vrem ca amprenta noastră în domeniul logisticii și transportului de marfă să conteze. Acționăm cu curaj, responsabilitate și integritate știind că parteneriatele bazate pe schimbul de valoare generează creștere reciprocă. Cultura companiei Logitrans ne susține realizările și, totodată, participarea la dezvoltarea comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Transport multimodal

Susținem proiecte complexe de transport de marfă prin combinarea transportului rutier cu cel maritim și/sau aerian cargo.

Transport express

Soluțiile de logistică ce asigură timpi rapizi de livrare, flexibilitate, siguranță și integritatea produselor transportate.

Suport clienți

Exploatează baza noastră de cunoștințe în domeniul logisticii și transportului de marfă prin discuții deschise cu oamenii Logitrans.