transport marfa

MENU

Transport marfă Danemarca

Logitrans România - Transport marfă

TRANSPORT MARFĂ DANEMARCA

Logitrans România – Furnizorul Tău de Soluții de Transport

Logitrans România efectuează transport rutier  Danemarca – România și transport România – Danemarca, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR). Tranzitând zilnic Danemarca, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just în time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de progrămari la furnizori sau clienți, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

Solicită acum o cotație de transport pentru marfă ta : Vreau cotație!

CONTRIBUȚIA NOASTRĂ

Coordonatorul de transport Logitrans România este cel care îți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Danemarca – România și România – Danemarca, în funcție de particularitățile mărfurilor sau ale rutelor efective. Schimbul de valoare pe care îl avem atât cu clienții, cât și cu furnizorii, ne asigură cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

 

  • Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  • Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  • Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  • Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  • Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.

CONTACTEAZĂ EXPERȚII NOȘTRI!