transport marfa

MENU

Manager Departament Maritim

Manager Departament Maritim care are urmatoarele competente si abilitati: experienta minim 2 ani pe o pozitie similara in cadrul unei companii de transport maritim de marfuri, o gandire responsabila si bine organizata, experienta in construirea de echipe eficiente, abilitati de planificare si organizare eficienta a mai multor proiecte si activitati, abilitati de management organizational. Își va desfășura activitatea din: birou București sau Remote.

Viitorul nostru coleg va coordona si sustine planurile de dezvoltare ale departamentului maritim, va recruta, instrui si coordona departamentul maritim, va gestiona relatia de business cu partenerii Logitrans prin livrarea unui serviciu superior calitativ, va planifica, organiza, monitoriza desfasurarea transporturilor maritime.

Expeditor Internațional Transport Rutier

Expeditor International Transporturi Rutier este cel care se focuseaza pe cautarea si identificarea celei mai bune solutii personalizate de transport rutier (exclusiv sau grupaj),  in functie de cerintele clientului si de detaliile marfii. Acesta monitorizeaza indeaproape transportul si se asigura ca depune tot efortul pentru ca marfa sa ajunga la destinatie in siguranta si pentru ca transportul rutier sa se finalizeze cu succes. Expeditorul International Rutier se informeaza in mod regulat asupra fluctuatiilor si a tendintelor pietei, pe care le utilizeaza intr-un mod benefic pentru client si productiv pentru companie. Expeditorul International Rutier comunica in mod constant cu departamentul Comercial,  utilizandu-si  abilitatile foarte bune de comunicare.

Expeditor Internațional Transport Maritim

Expeditorul International Transporturi Maritime este cel care detine vaste cunostinte geografice, economice si de legislatie maritima si vamala, cunoaste si intelege piata transporturilor maritime internationale. Acesta cauta si identifica cele mai bune solutii de transport (LCL sau FCT) personalizate in functie de nevoile clientului si de specificul marfii. Expeditorul International Maritim planifica, organizeaza atent si monitorizeaza derularea transporturilor maritime in conditii optime. Utilizeaza abilitatile foarte bune de comunicare pentru a face schimb de informatii cu Departamentul Comercial, dar si pentru a identifica si valorifica ultimele tendinte si fluctuatii ale pietei maritime pentru a furniza partenerilor Logitrans niveluri ridicate de calitate.

Call Now Button