transport marfa

MENU

Agricultură

Logitrans România - Transport marfă

TRANSPORT RUTIER UTILAJE AGRICOLE

Datorită programelor de finanțare Europeană și a inițiativei tot mai pronunțate a tinerilor români de a investi în afaceri Agricole/ferme BIO , industria agricolă se află în plin proces de consolidare în ultimii ani. Logitrans susține producătorii români și participă activ la dezvoltarea acestei ramuri industriale  prin încheierea de parteneriate solide și de lungă durată privind transportul de mărfuri sau importul de utilaje și echipamente necesare fermierilor români.

 

Cunoscând și respectând în totalitate reglementările UE în ce privește transportul de utilaje Logitrans a dezvoltat în timp parteneriate cu clienți internaționali, furnizori/producători de utilaje și echipamente agricole din comunitatea Europeană din țări precum : Franța, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, asigurând cu succes importul utilajelor din aceste țări .

DEZVOLTAREA AGRICULTURII

Logitrans contribuie la dezvoltarea agriculturii prin parteneriatele încheiate cu producători și fermieri, cu clienți ce activează în industria agricolă.

Participăm prin serviciile noastre de logistică și transport, în fiecare primăvară și toamnă, la campaniile de însămânțare/fertilizare a pământului și plantelor organizate de fermieri, utilizând produsele BIO transportate de Logitrans România. 

VITICULTURA

Un alt sector unde contribuim prin serviciile noastre de transport, la dezvoltarea industriei agricole, având un portofoliu larg de clienți cultivatori de viță de vie și producători de vinuri. Aceștia importă frecvent din UE utilaje și echipamente pentru  cultivarea viței de vie și producerea vinului, echipamente pentru crame, butoiaie și baricuri pentru învechirea vinurilor și diverse alte produse și echipamente destinate ramurei viticole și vinului.

LOGITRANS OFERA :

  • soluții personalizate de transport de marfă destinată agriculturii (cereale, fertilizatori ecologici, semințe, pământ, enzime ecologice, plante, pomi, tutun crud) ;
  • soluții de transport agabaritic pentru utilaje și echipamente agricole (tractoare, combine agricole, semănători);
  • consultanță transport în ceea ce privește documentația necesară a produselor/utilajelor transportate;
  • informații pe tot parcursul serviciului de transport , în timp real asupra poziției vehiculelor ce transportă marfa și comunicarea în permanență cu clienții noștri pe durata transportului.

AI O AFECERE IN DOMENIUL AGRICOL?

Venim in intampinarea nevoilor tale de transport!

Solicita acum o oferta personalizata accesand butonul de mai jos .

CONTACTEAZĂ EXPERȚII NOȘTRI!