9

Logitrans Perform

Contactează-ne

(+4) 0748 043 545

Transport maritim în regim complet

Valorifică capacitățile noastre în domeniul logisticii și transportului de mărfuri pentru a-ți extinde afacerea.

Opțiuni pentru transportul de mărfuri în regim complet

Pentru fiecare detaliu contează, ne dedicăm găsirii celor mai eficiente soluții de transport maritim pentru mărfurile clienților noștri. Gestionăm eficient proiectele de import/export, utilizând echipamente specializate pentru fiecare tip de marfă: containere standard, high cube, flat racks, open top și containere cu temperatură controlată. Pentru a completa serviciul logistic oferit clienților, punem la dispoziție camioane prelate/dube, sprintere, transportoare auto și platforme agabaritice; respectiv soluțiile de transport door-to-door, indiferent de tipul mărfii și de condiția INCOTERMS negociată între furnizorul de marfă și client.

Obțineți soluții simple și eficiente prin serviciile de transport maritim Logitrans

transport colete

Documentație vamală

transport marfa

Asigurare marfă

transport marfa

Door-todoor delivery

4
5

De ce să alegeți Logitrans pentru transportul maritim FCL ?

Externalizarea completa a serviciului de transport

La Logitrans, gestionăm întregul proces logistic al companiei tale pentru transportul maritim. Acoperim toate aspectele esențiale, inclusiv transportul mărfurilor pe mare, depozitarea la cerere în condiții optime, gestionarea documentației necesare și realizarea formalităților vamale. În plus, asigurăm transportul în funcție de condiția INCOTERMS aleasă, de la locația de încărcare până la destinația finală, prin intermediul capacităților noastre multimodale de transport.

Consultanță pentru întocmirea documentației de transport și vămuire asistată

La Logitrans putem oferim suport în vămuirea mărfurilor sub două forme:

  1. Consultanță de bază în realizarea formalităților vamale.
  2. La cerere putem intermedia întreg procesul vamal, gestionând documentația, declarațiile și verificările necesare, astfel încât să vă ușurăm munca și să vă puteți concentra pe celelalte aspecte esențiale ale companiei.
Serviciul multi-collect

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de transport, putem realiza la cerere, încărcarea în același port, a unui container doar cu marfa dumneavoastră, cu ridicare mărfii de la mai mulți furnizori, cu o singură livrare la adresa de destinație.

Încărcare și livrare sigură
  1. Tranzitul maritim:

Asigurarea Cargo este esențială pentru protejarea investițiilor companiei și minimizarea riscurilor asociate transportului mărfurilor, inclusiv daune fizice, furt, pierdere sau întârzieri la încărcare sau livrare.

  1. Tranzitul rutier:

Încărcăm mărfurile doar pe vehicule ce au asigurare CMR valabila si in concordanta cu prevederile legale.

Monitorizare constantă și update-uri periodice

La Logitrans, monitorizăm transporturile de la încărcare până la livrare, oferind clienților actualizări detaliate în timp real pentru fiecare etapă esențială.

Depozitare

Logitrans oferă la cerere servicii complete de depozitare pentru mărfurile destinate transportului maritim. Ne asigurăm mărfurile sunt depozitate în conformitate cu toate normele legale, de calitate și siguranță, adaptându-ne la specificațiile și cerințele fiecărui tip de marfă. Administrarea stocurilor este gestionată eficient pentru a pregăti mărfurile în vederea transportului către destinațiile finale.

Suntem aici la fiecare etapă a transportului

Suntem aici pentru a oferi clienților noștri suport continuu, răspunzând prompt tuturor întrebărilor ce pot apărea pe parcursul transportului.

transport marfa

Transport în regim LCL pentru afacerea ta

Fie că aveți de transportat un palet sau jumătate de container, Logitrans oferă soluții LCL flexibile și fiabile, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Află mai multe >>

Ghidul solicitărilor maritime de transport Logitrans

Pentru vrem fie alături de clienții noștri și scurtăm procesul de obșinere a unei oferte care răspundă nevoilor reale de transport, am creat un ghid de prezentare a informațiilor esentiale ce trebuiesc cuprinse într-o solicitare de transport.

Află mai multe>>

transport marfa

Tel +4 0748 043 545

Aveți întrebări?

Experții noștri sunt gata să vă ajute. Contactați-ne și vom găsi soluția optimă de transport