CSR Nest  – grija față de natură

CSR Nest – grija față de natură

CSR Nest - grija față de natură

csr nest , transport echipamenteCSR NEST- grija față de natură

Un comportament responsabil față de natură duce la îmbunătățirea calității vieții și, implicit, la un echilibru între om și natură. Grija față de mediu este un subiect ce ar trebui promovat la scară largă, pornind de la individ către marile companii.

Compania Logitrans susține și promovează responsabilitatea socială ori de câte ori apare o oportunitate, prin implicarea în proiecte de transport benefice pentru mediul înconjurător.

Asociația CSR Nest este o organizație non-guvernamentală care și-a luat un angajament pe termen lung față de mediu și pe care îl respectă prin investirea de resurse precum timp, cunoștințe și energie pozitivă în implementarea proiectelor care generează o dezvoltare durabilă a comunităților din care face parte și la un viitor mai bun pentru generațiile tinere.

Cum a contribuit Logitrans la proiectul companiei CSR NEST ? 

La solicitarea partenerului nostru de a-i furniza un serviciu de logistică complet și de calitate, Logitrans a efectuat două transporturi extracomunitare din Turcia (Pendik, Istanbul) către Tărtășești (Dâmbovița) pentru a încărca brațe plutitoare pentru colectarea deșeurilor din ape. Primul transport a fost efectuat în regim exclusiv, iar cel de-al doilea a fost efectuat în regim grupaj. Echipa de profesioniști Logitrans din cadrul departamentului de transporturi extracomunitare a preluat responsabilitatea efectuării formalităților vamale în Turcia.

Având în vedere natura mărfii, Asociația CSR Nest a solicitat un camion decopertabil total pentru ca marfa să se poată încarca pe deasupra camionului, cu macaraua. Logitrans respectă măsurile de siguranță și ancorare corespunzătoare a mărfii, astfel că încărcătura a fost securizată cu chingi de prindere a mărfii în vederea reducerii eventualelor riscuri în timpul deplasării camionului.

Încărcările și/sau descărcările mărfurilor cu macaraua necesită o gândire strategică a traseului și o comunicare eficientă și deschisă cu clientul pentru oferirea unui status actualizat al poziției camionului, astfel încât programul macaralei care se afla la locația respectivă să fie respectat.

Tot la solicitarea clientului, Logitrans s-a ocupat și de transportul intern al brațelor, împreuna cu patru palplanșe destinate utilizării în procesul de curățare a apelor, de la locația de depozitare a acestora la locațiile unde au fost amplasate.

Brațele plutitoare de colectare a deșeurilor au fost transportate în siguranță, respectând termenele comunicate. Acestea au fost montate pe râurile Argeș, Mureș, Jiu și au fost puse în funcțiune pentru a curăța apele.

Aceste transporturi fac parte din campania “ Apa care are grijă de ape“, dezvoltată de Dorna, primul brand de apă minerală naturală din România îmbuteliat în ambalaj realizat din 100% rPET. În cadrul campaniei, pe parcursul anului 2022, au fost instalate sisteme de curățare care captează deșeurile pe cinci dintre cele mai importante râuri din România: Ialomița, Dâmbovița, Argeș, Jiu și Mureș.

Campania “Apa care are grijă de ape” este inițiată în parteneriat cu Administrația Națională Apele Române și dezvoltată cu suportul organizației non-guvernamentale CSR Nest.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre organizația CSR Nest sau despre proiectele de responsabilitate socială corporativă în care sunt implicați, puteți accesa site-ul  https://www.csrnest.ro/ .

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

Agritehnica – din pasiune pentru agricultură

Agritehnica – din pasiune pentru agricultură

Agritehnica

Logitrans România - Transport marfă

AGRITEHNICA – pasiune pentru agricultura 

Compania Agritehnica Service, specializata in comercializarea masinilor si utilajelor agricole, precum si in mentenanta pentru acestea, are o reputatie pentru servicii excelente furnizate clientilor.

In momentul in care Agritehnica Service a avut nevoie de un partener logistic care sa o sustina intr-un proiect de transport efectuat in spatiul Federatiei Ruse, care necesita planificare atenta si centralizarea controlului operatiunilor, a contactat Logitrans.

Astfel, Logitrans si-a asumat  responsabilitatea de a  expedia  doua semanatori, pentru transportul carora au fost utilizate patru camioane, de la Agritehnica Service din Filipesti (Romania) pana in Belgorod (Rusia), preluand intreg serviciul si operatiunile logistice.

Personalul Logitrans, special instruit pentru organizarea transporturilor care au destinatia finala in  Federatia Rusa, s-a ocupat de toate operatiunile logistice. O intelegere aprofundata a cerintelor proiectului si o abordare in concordanta cu strategia propusa a facut ca aspectele discutate impreuna cu Agritehnica Service in etapa de planificare (termene de incarcare si descarcare bine stabilite, monitorizare zilnica, valori mai bune pentru intregul proces de transport) sa fie onorate.

Un pas important a fost decizia de a reconfigura traseul celor patru camioane, alegand o ruta alternativa care a generat un timp de tranzit mai lung, puternic influentata de dorinta ambelor companii de a reduce riscurile . Belgorod (Rusia) se afla foarte aproape de granita cu Ucraina, iar in contextul geopolitic actual zona prezinta un grad de risc crescut.

O parte substantiala a acestui proiect a necesitat un tip de gandire creativa si flexibila abordata de ambele parti, completat de baza de cunostinte Logitrans specifice in organizarea transporturile in afara spatiului Uniunii Europene.

Bazandu-se pe parteneri ca Logitrans, Agritehnica reuseste sa deserveasca domeniul agricol cu utilajele si piesele de schimb necesare unei productivitati ridicate.

Agricultorii romani sunt ajutati de sistemul propriu de comanda si livrare creat de Agritehinica Service sa-si achizitioneze utilaje Fendt, Valta, Horsch, care integrate in activitatea productiva le aduce acestora avantaje competitive pe piata.  Pentru a sustine fluxul productiv, lantul de logistica permite livrarea rapida a oricarei piese originale, iar specialistii asigura clientilor asistenta in locatiile Agritehnica si direct pe teren.

Pe masura ce fermierii solicita in proiectele lor solutii inovative si avansate din punct de vedere tehnologic, serviciile de consultanta ale Agritehnica Service in toate aspectele care tin de dotarea tehnica a unei ferme moderne au ca scop maximizarea productiei obtinute in agricultura.

Descoperiti accesand site-ul companiei: https://www.agritehnica.ro/service/  directiile interesante in care merg proiectele celor de la Agrotehnica Service, care impulsionati de o cultura orientata catre servicii de calitate vor aduce beneficii pe termen lung agriculturii romanesti.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

Alpha Group – devotament și excelență pentru educatie

Alpha Group – devotament și excelență pentru educatie

Alpha Group -

Logitrans România - Global Logistic Company

Alpha Group – devotament si excelenta pentru educatie

Colaborarea dintre sectorul privat (Alpha Group) și cel public (unități și instituții de învățământ) în beneficiul elevilor

Un parteneriat stabil se construiește în timp și se bazează pe o strânsă colaborare, încredere reciprocă, dar si pe termene bine definite care sunt respectate. Motivat de dorinta de a promova educatia si de a sustine dezvoltarea generatiilor viitoare, Logitrans a investit in parteneriatul de durata cu Alpha Group.

transport marfaCompania Alpha Group activeaza in domeniul educational de mai bine de doua decenii, focusandu-se pe activitati complementare: de la editarea materialelor educationale si culegerilor pentru scolari in cadrul Editurii Taida, la tipizarea acestora in cadrul propriei tipografii, precum si furnizarea de tehnologii interactive si mobilier scolar (televizoare interactive, table interactive, videoproiectoare, echipamente audio-video), inclusiv in mediul online prin magazinul Eduzone.

Compania Alpha Group este consecventa in sprijinul acordat sistemului de invatamant romanesc, produsele pe care ei le distribuie fiind menite sa creasca eficienta elevilor si sa faciliteze procesul de predare al profesorilor, ajungand la rezultate exceptionale. Cu ajutorul lor, elevii dezvolta abilitati si cunostinte noi, bazate pe interactivitate.

Cel mai recent proiect pentru care Alpha Group a avut nevoie de Logitrans a constat in expedierea din Venlo, Olanda a unor table interactive care au fost livrate in siguranta si la timp la beneficiarul final, Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botosani.

Cum a contribuit  Logitrans la proiectul companiei Alpha Group? 

Departamentul intern Logitrans care gestioneaza relatia cu Olanda s-a mobilizat rapid in vederea identificarii celei mai bune solutii de transport pentru acest tip de marfa sensibila prin natura ei, care necesita manipulare si conditii de transport adecvate.

Un element esential specific acestui proiect a fost reprezentat de conditia livrarii perfect sincronizată cu deplasarea echipei Alpha Group pentru receptionarea tablelor interactive la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botosani. Acest aspect a amplificat necesitatea unui schimb de informatii in timp real, pe tot parcursul derularii transportului, intre coordonatorii de transport Logitrans si partenerii de la Alpha Group.

In conditii pandemice, descarcarile cu termene fixe la beneficiarii finali unitati si institutii de invatamant impun o organizare perfecta in care partile implicate in proiect isi acorda feedback reciproc, transparenta in informatie si coordonare absoluta, sustinand promptitudinea livrarilor.

Pentru ca educatia este primordiala pentru intreaga societate, companiile private alaturi de sectorul public colaboreaza in scopul cresterii calitatii educatiei si ridicarii standardelor, oferind posibilitatea pregatirii si dezvoltarii unei generatii mai responsabile, mai educate care va ajuta comunitatile sa evolueze armonios.

Daca activitatea companiei Alpha Group, care aduce o contribuitie unica si de durata sistemului de invatamant romanesc, v-a starnit interesul, puteti afla mai multe informatii despre companie sau despre produsele lor inovative care revolutioneaza activitatea didactica pe site-ul lor, http://www.alphagroup.ro/.”

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

Stadion la standarde europene în Sfântu Gheorghe

Stadion la standarde europene în Sfântu Gheorghe

Stadion la standarde europene în Sfântu Gheorghe - inaugurat în 2021

Logitrans România - Global Logistic Company

Parte a unui proiect amplu, realizat prin finanțare europeană, care prevede modernizarea și construirea de stadioane și săli de sport în Romania, noul stadion SEPSI ARENA din Sf.Gheorghe, va fi inaugurat în anul 2021, găzduind pentru prima oara o finală a Cupei României, în orașul Sfantu Gheorghe din Covasna.

Fiind considerată ‘’o bijuterie de peste 20 de milioane de euro‘’, noul stadion de categorie UEFA 4, are o suprafață de 10.000 de metri pătrați, capacitate de 8.400 de locuri și este dotat cu gazon hibrid cu încălzire și drenaj, nocturnă Philips de ultimă generație.

LOGITRANS Romania a participat, la cererea partenerului de business DELATY 9 PROJECT SRO, la procesul de logistică pentru dotarea cu scaune a arenei SEPSI, care va găzdui și meciuri internaționale.

Delaty 9 PROJECT SRO este de nouăsprezece ani un pion important printre furnizorii de top pentru echipamentele necesare dotării terenurilor sportive, a teatrelor, a sălilor de lectură și cinema. Administratorul companiei, fost sportiv și antrenor de atletism, a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu, pe care o transpune prin devotamentul și munca depusă zilnic pentru a face performanță. Mai multe detalii despre activitatea companiei puteți citi aici: https://delaty.eu/ .

Scaunele de înaltă calitate, produse la standarde europene au fost încărcate de la un furnizor important din Cordoba  ( INICIO | Daplast – Asientos de plástico y tribunas desmontables. Inyección de plásticos) sub atenta supravegheare a unui expert tehnic și au fost descărcate la Sfântul Gheorghe în prezența unui inginer. Pe parcursul a celor trei săptămâni, cât a durat proiectul, Logitrans a ținut strâns legatura cu echipa de producție a scaunelor pentru a putea direcționa rapid camioanele spre încărcare. Traseul celor cinci camioane a fost atent supravegheat de către Logitrans, astfel încât marfa să ajungă la data stabilita pentru ca etapele construirii stadionului să fie respectate.

Logitrans susține dezvoltarea business-urilor cu parteneri internaționali, atât pe rute care au punct de încărcare/descărcare în România, cât și pe rutele intracomunitare prin intermediul specialiștilor de transport cu experiență, vorbitori de limbi de circulație internatională și care oferă consiliere pe tot parcursul transportului în funcție de particularitățile mărfii, inclusiv pentru documentația vamală.

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

GTS Solutions

GTS Solutions

GTS Solutions

Logitrans România - Transport marfă

GTS Solution a trasat mereu direcții pozitive în cadrul proiectelor clienților săi – societăți comerciale autorizate în comercializarea produselor farmaceutice și parafarmaceutice – care lucrează neobosit neobosit pentru a fcicilita calea către o umanitate mai sănătoasă – ajutandu-i pe aceștia să-și crească productivitatea și să-și eficientizeze procesele.
Soluțiile individualizate în ceea ce privește flexibilitatea, transparența și securitatea lanțului de achizitii și distribuție farmaceutică sunt furnizate prin intermediul activității depozitului GTS Solution, clienții accesând astfel un mediu acreditat conform normelor Uniunii Europene și dotat cu personal specializat și cu sisteme de monitorizare a condițiilor de depozitare și distributie.
Procesele dovedite pentru siguranța produselor farmaceutice, a suptimentetor alimentare și a dispozitivelor medicate, măsurile de securitate și procedurile de operare complete sunt special implementate de GTS Solution pentru a proteja investițiile clienților și pentru a îmbunății, eficiența și acuratețea operațiunilor din depozit.
În luna decembrie, GTS Solution a solicitat partenerului Logitrans un serviciu de livrare sigur, securizat și rapid pentru produsele cosmetice și suplimente alimentare care necesita temperatură controtată expediate din Polonia.

Cerintele GTS Solution pentru acest transport au fost ca marfa să fie încărcată pe camion prevazut cu termodiagramă printabilă pentru păstrarea calității și standardelor produselor și ca livrarea să se facă conform datei stabilite, deoarece predarea produselor responsabililor pentru primirea mărfurilor în depozit se face doar pe bază de programare prealabilă.
Specialiștii Logitrans din cadrul departamentului de transport mărfuri frigorifice/temperatura controlată, care au gestionat acest transport, s-au asigurat ca furnizează soluția de transport optimă conformă cu solicitarea partenerului nostru. Încărcarea s-a facut în condiții de maximă siguranță pe un camion frigorific cu termodiagramă printabilă, astfel încât să ne asigurăm ca valorile temperaturii indicate de client sunt respectate pe tot parcursul transportului, iar partenerul nostru a primit documentul ce atestă condițiile de transport. Manipularea mărfii a fost efectuată cu acuratețe, respectând standardele impuse de regimul mărfii. Coordonatorii transportului au calculat și au urmarit îndeaproape traseul camionului pentru a onora termenele discutate, pentru ca marfa să ajungă în timp util și să poata fi distribuită clienților GTS Solution conform comenzilor prestabilite pentru Sărbatorile de iarna.
Descărcările cu termen fix solicită o comunicare eficientă și directă, un schimb de informații corecte și complete între Logitrans și GTS Solution: dar și o atenție sporită din partea Logitrans asupra traseului stabilit și asupra restricțiilor ce se aplică în perioada sărbătorilor în țările de tranzit.
Și în luna sărbătorilor Logitrans participă activ, prin intermediul procesul de logistică la proiectele partenerilor de business, identificând nevoile și respectând toate cerințele acestora. Logitrans implementează și aplică toate măsurilor de siguranță ce garantează un serviciu superior calitativ.
Introducerea serviciilor de comerț online prin care compania GTS Solution vinde o mare varietate de produse cosmetice, articole de ingrijire a sănătății, suplimente alimentare, multe dintre ele sub mărci renumite, a completat scopurile companiei și a crescut productivitatea acesteia. Puteți afla mai multe detalii despre activitatea și serviciile companiei GTS Solution accesand urmatorul link: https://gtssolutions.com

 

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+40748 043 545

 

error: Content is protected !!
Call Now Button