transport marfa

MENU

Industria Petrochimică

Logitrans România - Transport marfă

TRANSPORT RUTIER ADR

De la pesticide și petrochimice până la parfumuri şi vopseluri sau lacuri, substanțele chimice și produsele care le au la bază se găsesc pretutindeni, ceea ce transformă industria petrochimică într-o afacere de mare importanță, aflată în centrul economiei globale moderne.

Industria petrochimică reprezintă un domeniu foarte larg și ofertant din punct de vedere al transporturilor, implicând soluții de logistică complexe și dificile prin natura mărfurilor transportate și prin reglementarile legale mereu în schimbare în ce privește transportul pentru aceste tipuri de produse.

Indiferent dacă este vorba despre transport de substanțe chimice non-ADR sau substanțe chimice ADR, găsim întotdeauna soluția optimă de logistică. De aceea, transporturile cu clienții care activează în această industrie au generat parteneriate de lungă durată. Pentru transportul produselor chimice ADR utilizăm autovehicule speciale, echipate corespunzător în funcție de clasa de periculozitate în care se încadrează marfa transportată.

CONTRIBUȚIE

Substanțele chimice clasificate  și periculoase (mărfuri ADR) sunt transportate cu autovehicule speciale, echipate corespunzător, în funcție de clasa ADR în care este încadrată marfă transportată, respectând toate standardele legale de securitate și protecție a mediului înconjurător.

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică pentru orice tip de transport, indiferent cât de complexă este solicitarea partenerilor noștri.

SOLUȚII DE TRANSPORT LOGITRANS

Ca partener logistic și fiabil pentru clienții Logitrans ce activează în această industrie, ne concentrăm soluțiile de transport pe urmatoarele tipuri de marfă:

  • Substanțe chimice destinate consumatorilor (cosmetice, vitamine și suplimente alimentare, săpunuri și detergenți casnici);
  • Agrochimicale (pesticide, erbicide, lubrifianți pentru utilajele Agricole);
  • Mase plastice și fibre sintetice;
  • Substanțe chimice industriale.

AI NEVOIE DE TRANSPORT PENTRU MARFA ADR?

Solicită o ofertă de transport personalizată si unul dintre colegi te va contacta in maxim 20 minute.

CONTACTEAZĂ EXPERȚII NOȘTRI!