GLOBAL LOGISTIC COMPANY

Industria petro-chimică

+4 0233 282 245

Industria petro-chimica

De la pesticide și petrochimice până la parfumuri şi vopseluri sau lacuri, substanțele chimice și produsele care le au la bază se găsesc pretutindeni, ceea ce transformă industria chimică într-o afacere de mare importanță, aflată în centrul economiei globale moderne.

Industria chimică reprezintă un domeniu foarte larg și ofertant din punct de vedere al transporturilor, implicând soluții de logistică complexe și dificile prin natura mărfurilor transportate și prin reglementarile legale mereu în schimbare în ce privește transportul pentru aceste tipuri de produse.

Indiferent dacă este vorba despre transport de substanțe chimice non-ADR sau substanțe chimice ADR, găsim întotdeauna soluția optimă de logistică. De aceea, transporturile cu clienții care activează în această industrie au generat parteneriate de lungă durată. Pentru transportul produselor chimice ADR utilizăm autovehicule speciale, echipate corespunzător în funcție de clasa de periculozitate în care se încadrează marfa transportată.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei Chimice

Ca partener logistic și fiabil pentru clienții Logitrans ce activează în această industrie, ne concentrăm soluțiile de transport pe urmatoarele tipuri de marfă:

  • Substanțe chimice destinate consumatorilor (cosmetice, vitamine și suplimente alimentare, săpunuri și detergenți casnici);
  • Agrochimicale (pesticide, erbicide, lubrifianți pentru utilajele Agricole);
  • Mase plastice și fibre sintetice;
  • Substanțe chimice industriale.

Substanțele chimice clasificate ca și periculoase (mărfuri ADR) sunt transportate cu autovehicule speciale, echipate corespunzator, în funcție de clasa ADR în care este încadrată marfa transportată, respectând toate standardele legale de securitate și protectie a mediului înconjurător.

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică pentru orice tip de transport, indiferent cât de complexă este solicitarea partenerilor noștri.

Link-uri utile: Disponibil auto

error: Content is protected !!
0748043545