BUNURI DE LARG CONSUM

Piața bunurilor de larg consum, în special a echipamentelor electronice, Hi-tech și produse de telecomunicații, este în continuă creștere la nivel global și generează un potențial de transport important, Logitrans având parteneriate de lungă durată cu clienți ce activează în această industrie.

Monitorizăm în permanență schimbările în reglementările naționale și internaționale privind transportul bunurilor de larg consum.

Oricare ar fi natura produselor/bunurilor de larg consum transportate, aparate de uz casnic, electrocasnice/ electronice/electrice, echipamente optice/foto, produse de birotică, produse pentru copii (jucării/accesorii), soluțiile de logistică oferite de oamenii noștri au capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri ce activează în această industrie, fie că este vorba de transport terestru, maritim, aerian sau orice combinație între acestea.

Transportul se face în condiții de maximă siguranță, iar livrarea produselor este întotdeauna conformă și în termenii cerințelor clienților Logitrans.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei Bunurilor de larg consum

Transportul produselor/bunurilor de larg consum se poate realiza atat pe cale rutiera, utilizând camioane standard cu prelată sau tip box, cât și prin transport maritim/aerian (pentru costuri eficiente pe distanțe lungi) sau prin combinații între soluții de transport rutier cu cel maritim/aerian, în funcție de tipul de produse sau de locația de încărcare/descărcare.

Soluțiile noastre de logistică sunt întotdeauna personalizate pe cerințele clienților, încercând alături de aceștia să dezvoltăm prin serviciile oferite industria bunurilor de larg consum.

Produsele pe care ne concentrăm atenția sunt:

  • Electrocasnice/produse uz casnic/bricolaj;
  • Produse electrice;
  • Echipamente optice/fotografice;
  • Produse de Birotică/ Papetarie/copiatoare/printere;
  • Echipamente electronice-jocuri de noroc;
  • Produse pentru copii- jucării și accesorii precum și diverse alte produse de larg consum/uz casnic solicitate de către clienții noștri a fi transportate.

Comunicarea cu partenerii de afaceri Logitrans și consilierea oferită acestora pe tot parcursul transportului sunt de importanță majoră pentru noi.

Link-uri utile: Disponibil auto