AGRICULTURA

Datorită programelor de finanțare Europeană și a inițiativei tot mai pronunțate a tinerilor români de a investi în afaceri Agricole/ferme BIO , industria agricolă se află în plin proces de consolidare în ultimii ani. Logitrans susține producătorii romani și participă activ la dezvoltarea acestei ramuri industriale  prin încheierea de parteneriate solide și de lungă durată privind transportul de mărfuri sau importul de utilaje și echipamente necesare fermierilor români.

TRANSPORT DE UTILAJE PENTRU AGRICULTURĂ

Cunoscând și respectând în totalitate reglementările UE în ce privește transportul de utilaje, Logitrans a dezvoltat în timp parteneriate cu clienți internaționali, furnizori/producători de utilaje și echipamente agricole din comunitatea Europeană din țări precum Franta, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, asigurând cu succes transportul utilajelor din aceste țări către România.

Oamenii noștri sunt vorbitori de limbi straine (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, greacă, rusă), având abilități de comunicare excelente, sunt pregătiți în orice moment să ofere soluții optime de transport clienților noștri.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea agriculturii :

Logitrans contribuie la dezvoltarea agriculturii prin parteneriatele încheiate cu producători și fermieri, cu clienți ce activează în industria agricolă. Participăm prin serviciile noastre de logistică și transport, în fiecare primăvară și toamnă, la campaniile de însămânțare/fertilizare a pământului și plantelor organizate de fermieri, utilizând produsele BIO transportate de Logitrans România.

Logitrans oferă:

  • soluții personalizate de transport de marfă destinată agriculturii (cereale, fertilizatori ecologici, semințe, pământ, enzime ecologice, plante, pomi, tutun crud) ;
  • soluții de transport agabaritic pentru utilaje și echipamente agricole (tractoare, combine agricole, semănători);
  • consultanță în ceea ce privește documentația necesară a produselor/utilajelor transportate;
  • servicii de depozitare în caz de necesitate;
  • asigurarea mărfurilor transportate;
  • informații updatate, în timp real asupra poziției vehiculelor ce transportă marfa și comunicarea în permanență cu clienții noștri pe durata transportului.

Viticultura este un alt sector unde contribuim prin serviciile noastre de transport, la dezvoltarea industriei agricole, având un portofoliu larg de clienți cultivatori de viță de vie și producători de vinuri. Aceștia importă frecvent din UE utilaje și echipamente pentru  cultivarea viței de vie și producerea vinului, echipamente pentru crame, butoiaie și baricuri pentru învechirea vinurilor și diverse alte produse și echipamente destinate ramurei viticole și vinului.

Folosind programe de software performante integrate în activitatea de logistică, avem o echipă solidă și omogenă, oameni specializați, vorbitori de limbi străine, dedicați muncii și serviciilor pe care le prestează, economisind astfel timpul clienților noștri și creând plus valoare business-ului în care ei activează.

Link-uri utile: Disponibil auto