AGRICULTURA

Datorita programelor de finantare Europeana si a initiativei tot mai pronuntate a tinerilor romani de a investi in afaceri Agricole/ferme BIO , industria agricola se afla in plin proces de consolidare in ultimii ani . Logitrans sustine producatorii romani si participa activ la dezvoltarea acestei ramuri industriale  prin incheierea de parteneriate solide si de lunga durata privind transportul de marfuri sau importul de utilaje si echipamente necesare fermierilor romani.

TRANSPORT DE UTILAJE PENTRU AGRICULTURA

Cunoscand si respectand in totalitate reglementarile UE in ce priveste transportul de utilaje, Logitrans a dezvoltat in timp parteneriate cu clienti internationali, furnizori/producatori de utilaje si echipamente agricole din comunitatea Europeana din tari precum Franta, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, asigurand cu succes transportul utilajelor din aceste tari catre Romania.

Oamenii nostri sunt vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola , greaca, rusa), avand abilitati de comunicare excelente, sunt pregatiti in orice moment sa ofere solutii optime de transport clientilor nostri.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea agriculturii :

Logitrans contribuie la dezvoltarea agriculturii prin parteneriatele încheiate cu producători și fermieri, cu clienți ce activează în industria agricolă. Participăm prin serviciile noastre de logistică și transport, în fiecare primăvară și toamnă, la campaniile de însămânțare/fertilizare a pământului și plantelor organizate de fermieri, utilizând produsele BIO transportate de Logitrans România.

Logitrans ofera   :

  • solutii personalizate de transport de marfa destinata agriculturii (cereale, fertilizatori ecologici, seminte, pamant, enzime ecologice, plante, pomi, tutun crud) ;
  • solutii de transport agabaritic pentru utilaje si echipamente agricole (tractoare, combine agricole, semanatori);
  • consultanta in ceea ce priveste documentatia necesara a produselor/utilajelor transportate;
  • servicii de depozitare in caz de necesitate;
  • asigurarea marfurilor transportate;
  • informatii updatate, in timp real asupra pozitiei vehiculelor ce transporta marfa si comunicarea in permanenta cu clientii nostri pe durata transportului.

Viticultura este un alt sector unde contribuim prin serviciile noastre de transport, la dezvoltarea industriei agricole, avand un portofoliu larg de clienti cultivatori de vita de vie si producatori de vinuri. Acestia importa frecvent din UE utilaje si echipamente pentru  cultivarea vitei de vie si producerea vinului, echipamente pentru crame, butoiaie si baricuri pentru invechirea vinurilor si diverse alte produse si echipamente destinate ramurei viticole si vinului.

Folosind programe de software performante integrate in activitatea de logistica, avem o echipa solida si omogena, oameni specializati, vorbitori de limbi straine, dedicati muncii si serviciilor pe care le presteaza, economisind astfel timpul clientilor nostri si creand plus valoare business-ului in care ei activeaza.

Link-uri utile: Disponibil auto