GLOBAL LOGISTIC COMPANY

Transport marfă Slovenia

+4 0233 282 245

Transport marfă Slovenia

 

Transport marfa Slovenia. Logitrans Romania efectueaza transport rutier de marfa in regim de grupaj sau exclusiv pe ruta  Slovenia – Romania si Romania – Slovenia, pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita o termperatura controlata sau marfuri periculoase ( ADR ).

Tranzitand zilnic Slovenia, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, colecteaza marfuri de la partenerii/furnizorii tai sau livreaza „just in time”.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori sau clienti, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost.

O lista a oraselor tranzitate in Slovenia, din care incarcam marfuri pentru a le transporta in regim de grupaj sau exclusiv, o gasiti mai jos:


 Ljubljana, Maribor, Celje, Kocevje


Descarcarile se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru transporturile rutiere de marfa la grupaj sau exclusiv din/spre Slovenia, fara punct de legatura Romania, va ajuta o echipa de coordonatori Logitrans Romania, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializati

Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj sau exclusiv pe ruta Slovenia – Romania si Romania – Slovenia, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  •  Consiliere cu privire la informatiile necesare organizarii transportului
  •  Adaptarea solutiei de transport la specificul marfii sau al rutei
  •  Preluarea si livrarea marfurilor in conditii de siguranta
  •  Monitorizarea locatiei marfii tale in timp real
  •  Vorbitori de limbi straine de circulatie internationala care pot prelua contactul cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor
  •  Informatii cu privire la actualizari legislative care pot influenta derularea transportului.
error: Content is protected !!
0748043545