Transport marfă Polonia

Logitrans România efectuează transport rutier de marfă în regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Polonia – România și România – Polonia, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR).

Tranzitând zilnic Polonia, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just in time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de programări la furnizori sau clienți, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

O listă a orașelor tranzitate în Polonia, din care încărcăm mărfuri pentru a le transporta în regim de grupaj sau exclusiv, o gasiți mai jos:


Warszawa, Krakow, Gdansk, Lublin, Wroclaw, Poznan, Gliwice, Katowice, Bialystok, Torun, Bielsko Biala, Gorzow Wielkopolski, Bydgoszcz, Elblag, Rybnik, Tarnow, Radom, Opole, Bytom, Dabrowa Gornicza, Koszalin, Olsztyn, Kielce, Chorzow, Ruda Slaska, Rzeszow, Walbrzych, Lodz, Czestochowa, Szczecin, Gdynia, Slupsk, Sosnowiec, Plock, Zielona Gora, Grusziadz, Wloclawek, Kalisz, Legnica, Zabrze.


Descărcările se efectuează pe tot teritoriul României.

Pentru transporturile rutiere de marfă la grupaj sau exclusiv din/spre Polonia, fără punct de legătură România, vă ajută o echipă de coordonatori Logitrans România, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializați

Coordonatorul de transport Logitrans România este cel care îți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Polonia – România și România – Polonia, în funcție de particularitățile mărfurilor sau ale rutelor efective. El își pune în valoare experiența, în vederea furnizării unui serviciu de logistică optim, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost. Schimbul de valoare pe care îl avem atât cu clienții, cât și cu furnizorii ne asigură cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

  •  Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  •  Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  •  Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  •  Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  •  Vorbitori de limbi străine de circulație internațională care pot prelua contactul cu furnizorii și/sau beneficiarii mărfurilor;
  •  Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.

AUSTRIABELGIABULGARIACEHIA
DANEMARCAFRANTAGERMANIAGRECIA
ITALIALETONIALUXEMBURGOLANDA
POLONIAPORTUGALIASLOVACIASLOVENIA
SPANIASUEDIAUNGARIA
ANGLIAALBANIABELARUSELVETIA
IRANIRAKNORVEGIAREP.MOLDOVA
RUSIASERBIATURCIAUCRAINA