Transport marfă Polonia

Logitrans România - Global Logistic Company
Logitrans România  – Furnizorul Tău de Soluții de Transport

Transport marfă Polonia

Logitrans România efectuează transport rutier de marfă în regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Polonia – România și România – Polonia, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR). Tranzitând zilnic Polonia, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just in time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de progrămari la furnizori sau clienți, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

transport marfa

FAQ’S

 

În cât timp voi fi contactat după trimiterea unei solicitări de transport?

Logitrans te contactează în maxim 20 minute de la primirea solicitării de transport, indiferent dacă solicitarea este transmisă catre compania noastră prin intermediul emai-ului sau al formularului de cotații.

Pot schimba data și locația descărcării dupa contractarea inițială?

Da! Anunță din timp agentul de transport care a preluat comanda ta și acesta se va ocupa de noile detalii privind livrarea mărfii.

Pot externaliza întreg serviciul de logistică către Logitrans?

Da! Logitrans poate functționa ca un birou de logistică externalizat pentru compania ta, ocupându-se de toate detaliile privind încărcarea mărfii de la furnizori, tranzitul, descărcarea mărfii la beneficiar și depozitarea mărfii  ( daca este cazul ).

Cum pot afla detalii exacte despre stadiul transportului meu?

Logitrans te va informa referitor la poziția autovehiculului pe care este încărcată marfa ta, atât telefonic, cât și pe email, ori de câte ori este necesar ( conform detaliilor contractuale ). Anterior încărcării și descărcarii vei fi informat referitor la intervalul orar în care autovehiculul contractat va fi prezent la locațiile specificate în contract.

Contribuția noastră

Coordonatorul de transport Logitrans România este cel care îți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Polonia – România și România – Polonia, în funcție de particularitățile mărfurilor sau ale rutelor efective. Schimbul de valoare pe care îl avem atât cu clienții, cât și cu furnizorii, ne asigură cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

  • Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  • Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  • Preluarea si livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  • Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  • Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.

transport marfa

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+4 0748 043 545

 

error: Content is protected !!
0748043545