Transport marfă Irak

Logitrans România efectuează transport rutier de marfă în regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Irak – România și România – Irak, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR).

Tranzitând frecvent Irak, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just in time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de programări la furnizori, clienți sau comisionari vamali, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

O listă a orașelor tranzitate în Irak, din care încărcăm mărfuri pentru a le transporta în regim de grupaj sau exclusiv, o gasiți mai jos:


Bagdad, Al Basrah, Erbil Mosul, Afak, Al Fallujah, Al Ramadi, 


Descărcarile se efectuează pe tot teritoriul României.

Pentru transporturile rutiere de marfă la grupaj sau exclusiv din/spre Irak, fară punct de legatură România, vă ajută o echipă de coordonatori care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializați

Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj sau exclusiv pe ruta Irak – Romania si Romania – Irak, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  •  Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  •  Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  •  Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  •  Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  •  Vorbitori de limbi străine de circulație internațională care pot prelua contactul cu furnizorii și/sau beneficiarii mărfurilor;
  •  Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.

AUSTRIABELGIABULGARIACEHIA
DANEMARCAFRANTAGERMANIAGRECIA
ITALIALETONIALUXEMBURGOLANDA
POLONIAPORTUGALIASLOVACIASLOVENIA
SPANIASUEDIAUNGARIA
ANGLIAALBANIABELARUSELVETIA
IRANIRAKNORVEGIAREP.MOLDOVA
RUSIASERBIATURCIAUCRAINA