GLOBAL LOGISTIC COMPANY

Transport marfă Elveția

+4 0233 282 245

Transport marfă Elveția

 

Logitrans România efectuează transport rutier de marfă în regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Elveția – România și România – Elveția, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase ( ADR ).

Tranzitând zilnic Elveția, camioanele noastre cu o capacitate maximă de 24 tone sau van-urile cu capacitați mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just in time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de programări la furnizori, clienți sau comisionari vamali, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

O listă a orașelor tranzitate în Elveția, din care încărcăm mărfuri pentru a le transporta în regim de grupaj sau exclusiv, o gasiți mai jos:


Zurich, Geneva, Lucerne, Basel, Lugano, Lausanne, Baden-Brugg, Berne, Olten-Zofingen, St. Gallen, Biel/Bienne, Winterthur.


Descărcările se efectuează pe tot teritoriul României.

Pentru transporturile rutiere de marfă la grupaj sau exclusiv din/spre Elveția, fără punct de legatură România, vă ajută o echipă de coordonatori care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializați

Îți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Elveția – România și România – Elveția, în funcție de particularitățile mărfurilor sau ale rutelor efective. El își pune în valoare experiența, în vederea furnizării unui serviciu de logistică optim, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost. Schimbul de valoare pe care îl avem atat cu clienții, cât și cu furnizorii ne asigura cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

  •  Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  •  Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  •  Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  •  Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  •  Vorbitori de limbi străine de circulație internațională care pot prelua contactul cu furnizorii și/sau beneficiarii mărfurilor;
  •  Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.
error: Content is protected !!
0748043545