GLOBAL LOGISTIC COMPANY

Transport marfă Danemarca

+4 0233 282 245

Transport marfă Danemarca

 

Tranzitand zilnic Danemarca, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, colecteaza marfuri de la partenerii/furnizorii tai sau livreaza „just in time”. Transport rutier dde marfa in regim de grupaj sau in regim exclusiv.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori sau clienti, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost.

O lista a oraselor tranzitate in Danemarca, din care incarcam marfuri pentru a le transporta in regim de grupaj sau exclusiv, o gasiti mai jos:


Copenhaga, Aalborg, Aarhus, Horsens, Odense, Kolding, Randers, Roskilde, Vejle, Frederiksberga, Esbjerg, Gladsaxea, Gentoftea, Lyngby-Taarbæka


Descarcarile se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru transporturile rutiere de marfa la grupaj sau exclusiv din/spre Danemarca, fara punct de legatura Romania, va ajuta o echipa de coordonatori Logitrans Romania, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializati

Transport rutier de marfa in regim exclusiv sau la grupaj. Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj sau exclusiv pe ruta Danemarca – Romania si Romania – Danemarca, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  • Consiliere cu privire la informatiile necesare organizarii transportului
  • Adaptarea solutiei de transport la specificul marfii sau al rutei
  • Preluarea si livrarea marfurilor in conditii de siguranta
  • Monitorizarea locatiei marfii tale in timp real
  • Vorbitori de limbi straine de circulatie internationala care pot prelua contactul cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor
  • Informatii cu privire la actualizari legislative care pot influenta derularea transportului.
error: Content is protected !!
0748043545