Transport marfă Belarus

Logitrans România efectuează transport rutier de marfă în regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Belarus – România și România – Belarus, pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR).

Tranzitând frecvent Belarus, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacități mai mici de transport, colectează mărfuri de la partenerii/furnizorii tăi sau livrează „just in time”.

Echipa noastră de logistică se ocupă de programari la furnizori, clienți sau comisionari vamali, gestionare documente, transbordări, depozitări și distribuție pe teritoriul țării, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost.

O listă a orașelor tranzitate în Belarus, din care încărcăm mărfuri pentru a le transporta în regim de grupaj sau exclusiv, o gasiți mai jos:


Minsk, Baranovichi, Brest, Grodno, Mogilev


Descărcările se efectuează pe tot teritoriul României.

Pentru transporturile rutiere de marfă la grupaj sau exclusiv din/spre Belarus, fară punct de legatură România, vă ajută o echipă de coordonatori care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializați

Coordonatorul de transport Logitrans România este cel care iți oferă consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfă la grupaj sau exclusiv pe ruta Belarus – România și România – Belarus, în funcție de particularitațile mărfurilor sau ale rutelor efective. El își pune în valoare experiența, în vederea furnizării unui serviciu de logistică optim, garantându-ți astfel soluția optimă de tranzit și cost. Schimbul de valoare pe care îl avem atât cu clienții, cât și cu furnizorii ne asigură cunoașterea aspectelor importante ale industriei, informații care se evidențiază în beneficiile aduse partenerilor noștri prin:

  •  Consiliere cu privire la informațiile necesare organizării transportului;
  •  Adaptarea soluției de transport la specificul mărfii sau al rutei;
  •  Preluarea și livrarea mărfurilor în condiții de siguranță;
  •  Monitorizarea locației mărfii tale în timp real;
  •  Vorbitori de limbi străine de circulație internațională care pot prelua contactul cu furnizorii și/sau beneficiarii mărfurilor;
  •  Informații cu privire la actualizări legislative care pot influența derularea transportului.
 
AUSTRIABELGIABULGARIACEHIA
DANEMARCAFRANTAGERMANIAGRECIA
ITALIALETONIALUXEMBURGOLANDA
POLONIAPORTUGALIASLOVACIASLOVENIA
SPANIASUEDIAUNGARIA
ANGLIAALBANIABELARUSELVETIA
IRANIRAKNORVEGIAREP.MOLDOVA
RUSIASERBIATURCIAUCRAINA