GLOBAL LOGISTIC COMPANY

Transport marfă Anglia

+4 0233 282 245

Transport marfă Anglia

 

Logitrans Romania efectueaza transport rutier de marfa in regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Anglia – Romania si Romania – Anglia, pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita o termperatura controlata sau marfuri periculoase ( ADR ).

Tranzitand zilnic Anglia, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, colecteaza marfuri de la partenerii/furnizorii tai sau livreaza „just in time”.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori si clienti, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost.

O lista a oraselor tranzitate in Anglia, din care incarcam marfuri pentru a le transporta in regim de grupaj sau exclusiv, o gasiti mai jos:


Londra, Liverpool, Birmingham, Bristol, Leeds, Coventry, Portsmouth, Sheffield, Southampton, Northampton, Wolverhampton, Manchester, Sunderland, Leicester, Dudley, Preston, Walsall, Bradford, Newcastle upon Tyne, Nottingham, Kingston upon Hull, Reading, Milton Keynes, Stoke-on-Trent, Derby, Norwich, Luton, Plymouth, Bournemouth.


Descarcarile se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru transporturile rutiere de marfa la grupaj sau exclusiv din/spre Anglia, fara punct de legatura Romania, va ajuta o echipa de coordonatori Logitrans Romania, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializati

Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj sau exclusiv pe ruta Anglia – Romania si Romania – Anglia, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  • Consiliere cu privire la informaţiile necesare organizării transportului;
  • Adaptarea soluţiei de transport la specificul mărfii sau al rutei; Preluarea şi livrarea mărfurilor în condiţii de siguranţă;
  • Monitorizarea locaţiei mărfii tale în timp real;
  • Vorbitori de limbi străine de circulaţie internaţională care pot prelua contactul cu furnizorii şi/sau beneficiarii mărfurilor;
  • Informaţii cu privire la actualizări legislative care pot influenţa derularea transportului.
error: Content is protected !!
0748043545