Transporturi agabaritice

INDUSTRIA AERONAUTICĂ & NAVALĂ


Industria aeronautică și navală sunt într-o permanentă dezvoltare la nivel global, datorită modernizării continue a producției din aceste domenii de activitate și a cerințelor de piața mereu în creștere.

Ritmul dinamic al lanțurilor de aprovizionare aferente acestor ramuri industriale impune o atenție deosebită, o anume rigurozitate și organizare în logistica de transport. Sunt necesare livrări la termene fixe și vehicule speciale de transport de tip Open Trailers , care pot transportă mărfuri de mari dimensiuni, agabaritice, piese sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcațiuni, sau diverse alte echipamente specifice industriei aeronautice/industriei navale.

Prin Logitrans , clienții noștri beneficiază de baza noastră de cunoștințe și experiența noastră de logistică extinse către industria aeronautică sau navală din România.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriilor aeronautice/navale

Ținând cont că majoritatea mărfurilor transportate pentru clienții noștri care activează în aceste domenii de activitate sunt piese de mari dimensiuni sau structuri/componente supradimensionate de avioane, elicoptere, ambarcațiuni, pontoane navale sau alte echipamente aeronautice/navale, soluțiile noastre de logistică și transport se concentrează pe :

  • Transport rutier cu vehicule speciale, de tip Open Trailers ;
  • Transport maritim containerizat (utilizând containere FLAT RACK de 20″ sau 40) .

Soluțiile de logistică pentru acest tip de mărfuri sunt complexe, necesită oameni cu experiență în transportul agabaritic, seriozitate, rigurozitate și cunoașterea temeinică a legilor si regulamentelor de transporturi speciale/agabaritice atât în Romania cât și în UE, și mai departe de continentul European (în cazul soluțiilor de transport maritim).

Industria Aeronautică si Navală

Oamenii noștri asigură consultanță clienților în ce privește documentația necesară pentru acest tip de transport, integritatea mărfii transportate, transportul în condiții optime cu vehicule speciale, corespunzătoare și livrarea mărfii la timp și în siguranță.

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate pentru a livra valoare activității clienților noștri.

Link-uri utile:

DISPONIBIL AUTO


News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545