Transport marfuri generale

BUNURI DE LARG CONSUM


Piața bunurilor de larg consum, în special a echipamentelor electronice, Hi-Tech și produse de telecomunicații, este în continuă creștere la nivel global și generează un potențial de transport important, Logitrans având parteneriate de lungă durată cu clienți ce activează în această industrie.

Monitorizăm în permanență schimbările în reglementările naționale și internaționale privind transportul bunurilor de larg consum.

Oricare ar fi natura produselor/bunurilor de larg consum transportate, aparate de uz casnic, electrocasnice/ electronice/electrice, echipamente optice/foto, produse de birotica, produse pentru copii (jucarii/accesorii), soluțiile de logistică oferite de oamenii noștri au capacitatea de a se potrivi cu ambiția proiectelor partenerilor noștri ce activează în această industrie, fie că este vorba de transport terestru, maritim, aerian sau orice combinație între acestea.

Transportul se face în condiții de maxima siguranță, iar livrarea produselor este întotdeauna conformă și în termenii cerințelor clienților Logitrans.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei Bunurilor de larg consum

Transportul produselor/bunurilor de larg consum se poate realiza atât pe cale rutieră, utilizând camioane standard cu prelată sau tip box, cât și prin transport maritim/aerian (pentru costuri eficiente pe distanțe lungi) sau prin combinații între soluții de transport rutier cu cel maritim/aerian, în funcție de tipul de produse sau de locația de încarcăre/descărcare.

Soluțiile noastre de logistică sunt întotdeauna personalizate pe cerințele clienților, încercând alături de aceștia să dezvoltăm prin serviciile oferite industria bunurilor de larg consum.

Produsele pe care ne concentrăm atenția sunt:

  • Electrocasnice/produse uz casnic/bricolaj
  • Produse electrice
  • Echipamente optice/fotografice
  • Produse de Birotică/ Papetărie/copiatoare/printere
  • Echipamente electronice-jocuri de noroc
  • Produse pentru copii – jucarii și accesorii precum și diverse alte produse de larg consum/uz casnic solicitate de către clienții noștri pentru a fi transportate.

Comunicarea cu partenerii de afaceri Logitrans și consilierea oferită acestora pe tot parcursul transportului sunt de importanță majoră pentru noi.

Link-uri utile:

Disponibil auto


News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545