Air Cargo Freight

TRANSPORT AERIAN CARGO


Când timpul este esențial și nu costul, soluțiile de Logistică & Transport Aerian Cargo sunt alegerea perfectă pentru transportul de marfă care necesită livrări la mare distanță.

Transport aerian cargo

Soluțiile de transport aerian cargo Logitrans către /din locații tot mai îndepartate ale lumii generează valoare semnificativă în proiectele clienților noștri.

De la mărfuri standard la mărfuri care necesită condiții speciale de transport, inovația stă la baza muncii departamentului de Transport Aerian Cargo. Clienții Logitrans din segmente importante ale pieței ne crează noi oportunități pentru care generăm solu’ii de transport aerian rapide , oricât de îndepărtată este locația de încărcare/descărcare.

Suntem informați și cunoaștem toate regulile și reglementările ce țin de controlul vamal sau serviciile de securitate aeroportuare din fiecare țară în care livrăm sau încărcăm marfa și oferim consultanță partenerilor noștri în documentația necesară de transport și formalități vamale.

————————————————————————————————————————–

Livrăm soluții integrate de Logistică & Transport Aerian Cargo către aeroporturi din toată lumea, precum Shanghai, Singapore, Hong Kong, Rotterdam, Cape Town, Sydney, New York, Panama, Jebel Ali, indiferent de tipul de transport solicitat ( „door-to-door”, „airport-to-airport”).

—————————————————————————————————————————-

Prin serviciile noastre de Logistică & Transport Aerian Cargo, partenerii Logitrans beneficiază de:

  • Consultanță în întocmirea documentației de transport și formalități vamale
  • Monitorizarea transportului pe toată durata lui
  • Asigurare pentru marfa transportată
  • Posibilitate de depozitare/manipulare în siguranță a mărfii

Transportul aerian de bunuri periculoase (DGR) se realizează numai prin obținerea și analiza în prealabil a fișei de securitate a produsului respectiv, în conformitate cu reglementările IATA.

Link-uri utile: Documentație vamală ; Condiții incoterms ; Abrevier-Terminologii-Definiții


plane_icon.png

Transport multimodal

Susținem proiecte complexe de transport de marfă prin combinarea transportului rutier, cu cel maritim și/sau aerian cargo

Transport express

Transport express

Soluțiile de logistică ce asigură timpi rapizi de livrare, flexibilitate, siguranță și integritatea produselor transportate

Suport clienți

Exploateaza baza noastra de cunostinte in domeniul logisticii si transportului de marfa prin discutii deschise cu oamenii Logitrans

air_cargo_freight.jpg

News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545