nafsa_2019.jpg

NAFSA 2019

27 nov. 2020 Proiecte de transport

NAFSA 2019 – annual conference and expo: global leadership, learning and change

Washington DC USA, 2019 – alături de Consiliul Național al Rectorilor din România. În perioada 26-31 mai 2019 a avut loc la Washington DC, USA, conferința și expoziția anuală NAFSA, cel mai prestigios eveniment internațional din domeniul educației și învățământului superior, eveniment la care au participat peste 3500 universități și instituții din domeniul educației din peste 100 de țări.

România a fost prezentă la acest eveniment prin Consiliul Național al Rectorilor, cu o delegație formată din rectorii universităților românești și reprezentanți ai altor instituții din domeniul educației, cu un stand expozițional sub deviza Study in Romania, un număr de 24 universități din țara noastră fiind prezente la acest eveniment. Principalele obiective ale delegației române fiind creșterea vizibilității și atractivității României ca oportunitate pentru studii universitare.

transport maritim containerizatLogitrans România și-a adus contribuția la acest proiect prin organizarea serviciului de logistică și transport pentru standul expozițional, mobilierul aferent și materialele publicitare – transport realizat pe calea aerului, cu încărcare de pe Aeroportul Internațional Henry Coanda, Otopeni, având ca destinație de descărcare Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport și mai departe prin serviciul airport-to-door până la destinația finală Walter E. Washington Convention Center, Washington DC. Ca parte integrată a serviciului de logistică, clientul a beneficiat din partea departamentului de transport aerian cargo al Logitrans România inclusiv de consiliere în obținerea documentelor vamale necesare acestui transport.

Date fiind locația de livrare ( Washington DC, USA ) și programul de livrare impus de organizatorii evenimentului, transportul a fost monitorizat de către departamentul de transport aerian cargo pentru a ne sincroniza serviciul de transport cu echipa de creație și asamblare a delegației române, astfel încât aceștia să beneficieze de timpul necesar pentru a amenaja standul și a organiza materialele expoziționale. Pentru returul mobilierului, acest proiect a fost preluat de către departamentul de transport maritim, consolidarea pe navă și incărcarea a fost făcută în portul Baltimore, cu etapă intermediară – Viena, Austria. Ultima etapă a transportului a căzut în sarcina departamentului de transport rutier, care a adus containerul la destinația sa finală, București.

Pentru Logitrans România, a fost o experiență plină de satisfacție, având în vedere succesul Consiliului Național al Rectorilor la această expoziție și impactul pozitiv pe care un astfel de eveniment il are asupra României și a evoluției învățământului superior din țara noastră.

 


News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0341 453 117

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545