IT & TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI

Tehnologiile IT au evoluat rapid și au avut înca de la început un impact deosebit în evoluția societății umane, la nivel global. În mediul de business din zilele noastre, impactul tehnologiilor IT&Comunicații și nevoia implementării acestora în organizarea afacerii este mult mai vizibilă. Orice companie își desfasoară activitatea folosind calculatoare, programe de software și telefoane cât mai performante pentru a facilita comunicarea, stocarea datelor și transmiterea informațiilor, atât între angajați, cât și extern, către companii/corporații din toate colțurile lumii. S-a dezvoltat astfel o întreagă industrie a tehnologiilor IT&C, fără de care economia și mediul de business la nivel global nu poate exista și evolua. Logitrans participă la dezvoltarea și propagarea tehnologiei IT cât mai adânc în mediul de business din România prin soluții de transport personalizate, soluții de logistică extinse către industria IT&C în care partenerii noștri activează.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei IT

Fie că este vorba de calculatoare sau orice alte sisteme/componente IT, fie de cabluri electrice/fibră optică/stâlpi electrici sau echipamente/utilaje necesare instalării /mentenanței sistemelor de Telecomunicații, soluțiile de transport oferite de Logitrans clienților din industria IT&C presupun o logistică riguroasă, seriozitate și siguranța că mărfurile transportate ajung la timp și în condiții optime la locul de descărcare.

Logitrans identifică, dezvoltă și implementează soluții personalizate de logistică & transport pentru a livra valoare activitații clienților noștri.

Link-uri utile: Disponibil auto