Mai jos găsiți răspunsuri la câteva dintre cele mai uzuale întrebări. Daca nu ați găsit răspunsul la întrebarea dumneavoastră, contactați-ne la umerele de telefon afișate pe site sau accesați pagina de contact AICI

Logitrans te va informa referitor la poziția autovehiculului pe care este încărcată marfa transportată, atât telefonic, cât și pe e-mail, ori de câte ori este necesar, conform detaliilor contractuale. Anterior încărcării și descărcării vei fi notificat referitor la intervalul orar în care autovehiculul contractat va fi prezent la locațiile specificate de către tine, astfel încât procesul de încărcare/descărcare să se deruleze optim  .

Logitrans te contacteaza in maxim 20 de  minute de la primirea solicitarii de transport  , indiferent daca solicitarea este transmisa catre compania noastra prin intermediul e-mailului sau al formularului de cotatii .Vom discuta  impreuna detaliile transportului pentru a ne  asigura ca ofertarea va fi una potrivita specificatiilor primite din partea ta.Un numar de telefon la care sa te putem contacta , transmis  de tine prin intermediul e-mailului sau formularului de cotatii , ne va fi de ajutor .

Te putem ajuta , in cazul in care ne soliciti acest lucru ,  in stabilirea detaliilor exacte ale transportului preluand legatura direct cu furnizorul tau , indiferent de tara din care marfa este expediata  .In cazul in care marfa va fi expediata de la depozitul / locatia tau /ta , te putem consilia referitor la modalitatea de ambalare si incarcare in autovehiculul contractat . Suportul  din partea Logitrans poate veni in ajutorul tau si pe partea de : documente  care insotesc  marfa pe tot parcursul transportului , documente vamale in cazul in care tipul rutei /marfii le necesita , consiliere pe toata durata transportului pentru a preveni si rezolva situatii atipice .

Citeste detalii despre marfurile transportate de Logitrans in sectiunea Sectoare industriale . Acolo vei putea gasi informatii despre aportul pe care il aducem la industriile deservite.

In cazul in care , din diverse motive , este necesar sa schimbi locatia sau data livrarii , Logitrans iti asigura suportul necesar pentru noua ruta si noile detalii de livrare .

Logitrans poate prelua intreg serviciul de Logistica , lucrand ca si cum ar fi departamentul de logistica /transporturi  al companiei tale . Daca esti interesat de un astfel de serviciu , departamentul comercial Logitrans  iti poate transmite mai multe informatii .

Ai intrebări?

Contactează oamenii Logitrans pentru a găsi răspunsul împreună!