Customer Support

Logitrans România - Transport marfă

Serviciul Clienti al brandului Logitrans Romania este sustinut in permanenta de oamenii Logitrans care dedica o mare parte din timpul, energia si pasiunea lor domeniului de transport si logistica

 Oamenii Logitrans coordoneaza intreg sistemul de logistica ce tine de transportul de marfa:

  • consilierea clientului cu privire la documentele necesare care trebuie sa insoteasca marfa ce urmeaza a fi transportata si modul corect de ambalare a produselor functie de natura lor si a tipului de vehicul de transport
  • preluarea marfii de la furnizor, incarcarea efectiva a produselor in autovehicul
  • monitorizarea marfii in timp real, pe intreaga durata a transportului
  • consultanta oferita clientului pe intreaga durata a transportului
  • livrarea efectiva si in siguranta a marfii catre clientul final.

Este un intreg proces logistic oferit de oamenii nostri, profesionisti cu experienta si competenta in servirea clientilor, in dezvoltarea de parteneriate solide cu clientii nostri.

Logitrans Romania este un brand. Logitrans livreaza valoare concentrandu-si activitatea de logistica si experienta pe treisprezece industrii principale pentru care oamenii sai ofera clientilor soluții personalizate si complexe de logistica, solutii end-to-end integrate la nivel global cu un angajament special față de cerințele specifice industriei in care acesti clienti activeaza.

Cunostinte si experienta in domeniul transporturilor dobandite in timp

Investim in oameni si in dezvoltarea lor profesionala. Pentru ca in spatele serviciilor sunt oameni. Si oamenii creeaza performanta si siguranta pentru desfasurarea proiectelor clientilor nostri. Calitatea serviciilor noastre de transport este influentata in mod direct de valoarea oamenilor Logitrans, a caror performanta este sustinuta si incurajata in mod constant de managementul companiei. Se organizeaza in permanenta programe de training personalizate ce targheteaza atat dezvoltarea cunostintelor tehnice a oamenilor nostri cat si a aptitudinilor native.

Oameni cu expertiza in diverse domenii

Calitatea serviciilor de transport reprezinta un cumul de servicii oferit in primul rand de departamentul de logistica si completat ulterior de toate departamentele cu care clientul intra in contact: contabilitate, credit control, administrativ, marketing si dezvoltare. Toate departamentele companiei noastre au aceeasi orientare spre client si lucreaza interdependent pentru generarea de solutii optime de logistica si transport pentru a raspunde oricarei cereri venita din partea clientilor nostri.

 

Platforme solide si investitii in programe de software performante dedicate domeniului de transport

Pentru ca cerintele clientilor si nevoile pe piata de transport sunt diversificate si complexe, investim in perfectionarea activitatii de transport, a proceselor si procedurilor de lucru prin dezvoltarea si actualizarea in mod constant a solutiei IT Logitrans. Automatizarea fluxului de informatii, platformele solide pe care ne desfasuram activitatea, profesionalismul si dedicatia oamenilor Logitrans a dus la crearea de parteneriate pe termen lung si au facut posibila externalizarea cu succes a serviciului de logistica al clientilor nostri catre noi, LOGITRANS ROMANIA.

Vrei sa afli mai multe despre noi ? Acceseaza pagina :  Companie

transport marfa

Combinând transportul rutier cu cel maritim și aerian, Logitrans România pune la dispoziția clienților săi soluții complete de logistică și transport de marfă, funcționând în multe cazuri ca un birou de logistică externalizat. 

transport marfa

Contactează experții noștri pentru a găsi împreună soluția de transport potrivită business-ului tău!

+4 0748 043 545

 

error: Content is protected !!
Call Now Button